Folker Radiša Trajković Đani oglasio se na društvenim mrežama besan što nije na proslavi posvećenoj našim olimpijcima stigao da uzme mikrofon i zapeva.

Međutim, osim njega, na red nije došao još jedan pevač, njegov kolega Željko Šašić. Šašića je na ulasku u restoran, gde se slavilo do ranih jutarnjih časova, rekao da ne zna da li će pevati.

- Nemam pojma, videćemo. Opušteno skroz - rekao je Šašić vidno nasmejan.

Međutim, na svoj red nije ni on stigao noćas na red.

img20240812wa0458.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, na slavlju su od pevača bili i pevali Milica Pavlović, Milica Todorović, Danica Crnogorčević, Tanja Savić, Željko Šašić, Nikola Rokvić i Ina Gardijan.

Veče je otvorila mlada pevačica Ina Gardijan, koja je zabavljala sportiste oko nekih 40 minuta, nakon nje je stigla Milica Pavlović, koja je pevala oko pola sata. Nakon Milice je napravljena mala pauza, tokom koje je za muziku bio zadužen di-džej, posle čega je na scenu izašao Rokvić.

Ono što su mnogi od njih čekali je usledilo nakon Nikole, kada je na scenu izašla Danica Crnogorčević, koja je nekoliko pesama posvetila Đokovićima i pevala oko nekih 20 minuta.

Bonus video:

Instagram/nikolarokvic Novak Đoković u provodu

Iako je došao među prvima, ni nakon Danice nije došao red na Đanija, već na Tanju, koja je svoje hitove pevala oko 30 minuta.

Posle Tanje, na scenu je krošila Milica Todorović, dok je Đani, kako je napisao, slavlje napustio besan u pet sati ujutru, a da na scenu izašao nije i za to je optužio svoje kolege.

kurir.rs/telegraf

Bonus video:

Instagram/milicatodorovicofficial Bogdan Bogdanović u transu uz Milicu Todorović