Voditelj Žika Jakšić svoj privatni život krije od očiju javnosti, ali poznato je da je pre nekoliko godina zajedno jednim prijateljem je počeo gradnju velelepnog doma u koji se sada već uselio.

zika-2.jpg
Pritnscreen 
foto: Pritnscreen

Naime, autor emisije “Nikad nije kasno” odlučio je tada da napravi oazu mira po svojim merilima, a prijatelj mu pomogao u realizaciji toga, pa tako danas uživa u luksuznoj vili sa raskošnim dvorištem.

- Žika je odlučio da sagradi vilu koja će imati nekoliko soba, ali i bazen ispred kuće koji će se nalaziti u dvorištu. U dogovoru sa prijateljima koji su mu savetima oko gradnje pomogli, Žika je na samom kraju ulice odlučio da svije gnezdo. Prva komšinica mu je bivša supruga Ace Lukasa Sonja Vuksanović, koja je inače odlična prijateljica Žikine bivše žene Dajane Paunović - pričao je ranije izvor za domaće medije.

screenshot-20231225-191811.jpg
Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

Vrlo oprezno, u par navrata, voditelj i autor emisije „Nikad nije kasno” dopustio je fanovima, pa i široj javnosti, da zaviri u njegovu intimu, kada je objavio slike kako uživa u noćnom kupanju u svom bazenu, sada kada je vila kompletirana.

20231031-12-35-28stories--instagram.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Žika Jakšić je kao galantan muškarac svojoj nekadašnjoj ženi Dajani nakon razvoda ostavio porodični dom na Bežanijskoj kosi, u kojem ona danas živi sa njihovim sinom Dušanom.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

Kurir TV STARS EP 365