Jasmin Fazlić, poznatiji kao Džala Brat, nedavno je prisustvovao proslavi, na kojoj se našao u društvu Ace Pejovića.

jalalal.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Džali je Aco zapevao na uvce pesmu Riblje čorbe "Dva dinara, druže", a na snimku koji je izazvao veliku polemiku na društvenim mrežama svima je za oko zapala bela praškasta materija na treperovom telefonu, kao i njegovo ponašanje. Bio je unezveren i s čudnim pokretima, zbog čega su se mnogi zapitali da li je reper dobro i zbog čega se tako ponaša.

whatsapp-image-20240814-at-2.53.50-pm.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

- "Urađen ko servis", "jao, kako je razvaljen kao kanta", "kako urađen dečko", "po telefonu se vidi koliko je brat urađen", "brat ga povukao kao onaj usisivač iz 'Teletabisa', "Džala je trenutno u Diznilendu, i ne prepoznaje Pejovića" - samo su neki od komentara ispod ovog video-snimka.

Privatna arhiva Džala Brat se tetura sa belim prahom

Podsetimo, Džali i njegovom kolegi i prijatelju Amaru Hodžiću, poznatijem kao Buba Koreli, nakon koncerta u Nišu 2021. godine tokom kojeg je čovek iz njihovog tima bacio maloletnog dečaka s bine, zabranjen je ulazak u Srbiju na nekoliko godina.

Oni od tada nisu nastupali u našoj zemlji, a i popularnost im je znatno opala u regionu, pa sada, osim nastupa u Bosni i Hercegovini, imaju tezge u Crnoj Gori tokom leta i ponegde u dijaspori.

whatsapp-image-20240814-at-2.53.49-pm.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir televizija POČETAK KRAJA: Buba Koreli i Jala Brat doživeli potpuni FIJASKO, bez srpske publike PUKLI, novi album doživeo suvi DEBAKL!