"ČEKAM DIJALIZU I BUBREG ZA TRANSPLANTACIJU" Oglasio se bivši učesnik Elite i otkrio detalje o teškom stanju: Potreban mi je donor
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

"ČEKAM DIJALIZU I BUBREG ZA TRANSPLANTACIJU" Oglasio se bivši učesnik Elite i otkrio detalje o teškom stanju: Potreban mi je donor

Stars -

Brojni gledaoci rijaliti programa "Elita" zabrinuli su se za nekadašnjeg učesnika Samira Ramovića, kada je njegov nekadašnji cimer Marko Janjušević Janjuš saopštio loše vesti o njegovom zdravstvenom stanju.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen

Naime, Janjuš je u uživo prenosu emisije "Narod pita" zamolio za pomoć.

- Ja bih ovim putem da zamolim ljude za pomoć. Samir je ostao bez oba bubrega, treba mu jedan bubreg. Trebalo je da ide na dijalizu, ali sad mora da ide na presađivanje - saopštio je Janjuš u emisiji.

Samir Ramović
foto: Printscreen

"Potreban mi je donor"

Tim povodom, ekipa domaćih medija kontaktirala je nekadašnjeg zadrugara Samira, koji je potvrdio Janjuševićeve tvrdnje i otkrio detalje narušenog funkcionisanja bubrega:

"Tačno je sve što ste saznali u emisiji. Bubrezi mi rade 10%, čekam dijalizu, ali sam hteo da nađem jedan bubreg za transplantaciju pre nego što krenu te terapije. Imao sam ja ovaj problem još kad sam imao 6 godina, pa onda na kraju osnovne, i eto sad posle "Elite". Otišao sam kod lekara i video da mi je kreatin u krvi 600, a bio je 200. Potreban mi je donor sa krvnom grupom B. Moj otac odgovara, ali on je malo stariji čovek. Videćemo šta će biti. Bio sam nemaran, jeo sam piletinu i protein i trenirao sam kao lud, a ne bi smelo. Ipak imam 37 godina, to su godine, organi stare", rekao je Samir Ramović.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

07:25

STARS EP 366

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track