Jelenu Radanović suprugu Slobodana Radanovića je, po svemu sudeći, uvek privlačilo to da bude poznata.

Pre tačno šesnaest godina ona se pojavila u spotu Katarine Ostojić Kaje za pesmu "Nemoj da me zoveš ljubavi".

U toj numeri ona i još jedan dečko glume zaljubljeni par.

image242.jpg
printscreen YT 
foto: Printscreen YT

Kaja je ovu numeru snimila 2008. godine, a Jelena tada nije bila poznata. Nije je bilo teško prepoznati po širokom osmehu i gustoj kosi koja je njen zaštitni znak.

Ona je u žižu interesovanja došla tek kada je otpočela tajnu vezu sa Radanovićem. Njih dvoje su se viđali dok je ona bila u braku, što su oboje potvrdili u muzičkom programu u kojem je pevač tražio koleginicu za svoj projekat.

image321.jpg
printscreen YT 
foto: Printscreen YT

Kasnije se oglasila i dadilja koja je radila kod Jelene i njenog bivšeg muža u Španiji sa tvrdnjom da je Jelena bila u šemi sa Slobom dok je živele sa tadašnjim izabranikom.

Bilo kako bilo ona je uspela da zavede jednog od najpoželjnijih pevača i to u jeku njegove popularnosti.

image512.jpg
printscreen YT 
foto: Printscreen YT

Njih dvoje su se upoznali 2018. godine kada ga je ona angažovala da peva na njenom 33. rođendanu. Tu tezgu je platio njen tadašnji suprug koji je preko prijatelja i pozvao pevača da nastupi. Međutim, na toj zabavi se desila ljubav na prvi pogled, što je ona kasnije otkrila na svom Instagram profilu gde je pratiocima odgovarala na pitanja.

sloba-radanovic.jpg
Antonio Ahel/ATAImages 
foto: Antonio Ahel/ATAImages
Kurir televizija SANDRI AFRICI KOLEGE MINIRALE NASTUPE! Pevačica za Kurir: Sabotirali su me, gubila sam nastupe zbog njih! IMAM SNIMLJEN DOKAZ