Slobodan Radanović iako oženjen važi za najpoželjnijeg muškarca na estradi, ali samo su dve dame pre njegove sadašnje supruge Jelene Radanović uspele da mu ukradu srce.

screenshot-5.jpg
Printscreen/Magazin In 
foto: Printscreen/Magazin In

To je bar ono što se zna. Pre aktuelne zakonite žene pevač je bio u emotivnoj vezi sa Lunom Đogani, sa kojom je javno u rijalitiju prevario tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar.

Taj ljubavni trougao napravio je pravi haos u rijalitiju "Zadruga". Interesantno je to da su i Luna i Kija bile pobednice, ali u različitim sezonama.

Sada se šuška da produkcija pokušava da nekadašnje ljubavnike ponovo uvede u Elitu i to za ozbiljne pare.

kija.jpg
Nemanja Nikolić, ATAImage 
foto: Nemanja Nikolić, ATAImage

Nakon razvoda od Kije, Slobodan je neko vreme bio slobodan muškarac, ali ne zadugo. Ljubavni život je krio od očiju javnosti sve dok nije upoznao Jelenu tada Đuričanin, sa kojom se posle dve godine zabavljanja i oženio. Dobili su sina i njihova ljubavna priča, bar na društvenim mrežama izgleda savršeno.

kijakockarslobaradanovic.jpg
Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić 
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

I dok Luna ne želi da komentariše bivšeg partnera u javnosti iako smo pokušavali da dobijeo njen komentar, Kija s vremena na vreme ume da direktno ili indirektno potkači Radanovića.

- Ja sam zauzeta već neko vreme. Ja sam na ludi kamen već stala, neko se drugi okliznuo. Ja sam stajala čvrsto. Ja sam kao cvet ramonde, kao stena, iznikla sam ponovo. Bilo bi malo i intimno, da sada pravim svadbu- rekla je Kija, ali novog emotivnog partnera do sada nije pokazala javno.

jelena-djuricanin.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Ali zato bez dlake na jeziku govori o Slobi:

- Ja sam izabrala miks jednom, debelog i ružnog, ne ružnog nego siromašnog... Sada bih volela... Ne znam. Ja ne volim zgodne momke, to je očigledno, volim siromašne, što je očigledno, ja bih opet miks uzela, siromašnog i debelog- objasnila je ona.

kurir televizija ANA KOKIĆ SAMA SEBE OPOMINJE U OGLEDALU?! Pevačica opisala detalje iz privatnog života i otkrila svoju NAJVEĆU LJUBAV!