Često imamo priliku da čujemo ili čitamo kako svetske zvezde imaju najrazličitije prohteve kada su njihovi koncerti u pitanju.

Vrlo često to što oni traže da im bude pri ruci tokom nastupa zvuči nerealno i bizarno. Na primer, Maraja Keri zahteva da je po bekstejdžu voze u kolicima da ne bi hodala, Dženifer Lopez želi belu sobu i helikopter, a zbog Madone organizatori moraju da prave fitnes centre sa svom mogućom opremom.

Međutim, prema saznanjima do kojih smo došli, naše muzičke zvezde i pevači su prilično skromni.

Tako najveća muška zvezda Jugoslavije Zdravko Čolić želi u bekstejdžu da ima štender na koji će okačiti odelo za nastup, kako se ne bi gužvalo, a drugih prohteva nema.

pevaci.jpg
Shutterstock, Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić, Shutterstock

Njegov kolega Dino Merlin želi da u garderobi ima veće ogledalo kako bi pre izlaska na scenu mogao da proveri da li je sve na svom mestu.

Lepa Brena u toku priprema za nastup voli da uzme koju krišku voća, nema određeno koje, čisto da se osveži.

Seka Aleksić takođe nije zahtevna, ali je u prostoriji u kojoj se ona sprema za izlazak na scenu strogo zabranjeno pušenje.

Dragani Mirković je, kao i većini, jedino potrebna voda, nebitno koja.

Darko Lazić ima omiljeno alkoholno piće koje voli da ga sačeka, rashlađeno, pa pre nastupa popije čašu-dve, čisto za podizanje raspoloženja.

senida.jpg
Damir Dervišagić, Petar Aleksić 
foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

Jedini muzičar koji, kako saznajemo, imao komplikovanije zahteve je Senida.

- Ona ima ozbiljnije zahteve. Dobar deo opreme ne stiže s bendom, nego od organizatora traže da je obezbede, traži crne peškire, tačno navedena pića, alkoholna i bezalkoholna u određenoj količini i negaziranu vodu, nebitno koju, ali obavezno sa skinutom etiketom kako se kojim slučajem ne bi desilo da je neko uslika, pa da ta voda dobije besplatnu reklamu - ispričao nam je izvor koji je učestvovao u organizaciji jednog njenog nastupa.

Karleuša najzahtevnija

Zahteva papagaja i mnogo voća

Jelena je nedavno za Kurir otkrila šta ona traži od organizatora njenih nastupa.

- Ne ide uz mene da tražim samo jedan sokić i "smokić". Papagaja tražim zbog energije. On zbog svojih boja i perja utiče na moju auru. Moja rajder lista je možda i najobimnija od svih javnih ličnosti. Da bi se uopšte i desio neki moj nastup, moraju da postoje neke tehničke stvari koje zahtevam: specifična bina, LED ekrani, rasveta... Što se tiče bekstejdža, volim "red bul" i "koka-kolu" bez šećera i mnogo obične vode. Volim puno voća i sve zdravo. Slatkiše ne volim - otkrila je Karleuša u emisiji "Divan šou".

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Kurir SVI SU MI PRIČALI DA JE ESTRADA ZMIJSKO LEGLO, SAMO ON ME JE PODRŽAO! Kaća Grujić iskreno o karijeri, otkrila sve o prvom honoraru