Bogdan Bogdanović još jednim svojim postupkom pokazao je zašto je miljenik nacije. Kapiten naše košarkaške reprezentacije je jutro nakon velikog slavlja naših olimpijaca, kao sav normalan svet, završio u pekari na Autokomandi.

img20240810wa0300.jpg
Dado đilas 
foto: Dado Đilas

Očigledno je da je posle žurke popularni Bogi ogladneo, pa je iskoristio priliku da kupi nešto od peciva i ponese kući kako bi na miru doručkovao. Ovaj potez je oduševio i prodavačicu u pekari, ali i jednog dečaka, koji su iskoristili ovaj trenutak kako bi se slikali sa Bogdanovićem za uspomenu. Kako se vidi i na fotografiji, koja je ubrzo postala viralna na mrežama, Bogdan je vrlo rado pristao na selfi iako tu noć nije sklopio ni oka.

b.jpg
Printscreen TikTok 
foto: Printscreen TikTok

Naravno, kao i uvek, košarkaš je bio u sportskom izdanju - beloj majici i šorcu, a kako je i sama prodavačica napisala prijateljima u komentaru, Bogdan je bio i više nego ljubazan, pa će ovaj dan pamtiti do kraja života.

img20240812wa0524.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Bogdan već neko vreme uživa u vezi s Milicom iz Novog Sada! Košarkaš Atlante je stariji od svoje nove izabranice pet godina, a prema našim saznanjima, ona mu je, pored porodice, bila i glavna podrška tokom takmicenja u Parizu. Milica je završila Fakultet tehničkih nauka i bavi se dizajnom, a takođe je veliki ljubitelj putovanja.

whatsapp-image-20240728-at-16.27.27.jpg
Dado đilas 
foto: Dado Đilas

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir televizija Bogdanović i Novak na žurci