BOGDAN, ALEKSA, JOKIĆ PRAVILI ŠOU NA SVADBI KOŠARKAŠA: Bogdanović oteo mikrofon, mlada skakala sve vreme, MVP raskopčan... (VIDEO)
Foto: Printscreen

BOGDAN, ALEKSA, JOKIĆ PRAVILI ŠOU NA SVADBI KOŠARKAŠA: Bogdanović oteo mikrofon, mlada skakala sve vreme, MVP raskopčan... (VIDEO)

Stars -

Košarkaš Nemanja Dangubić i odbojkašica Katarina Lazović, koja je učestvovala na Olimpijskim igrama, napravili su gala svadbu, na kojoj su, pored mnogobrojne rodbine i prijatelja, uveličali i košarkaši Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Branko Lazić, Aleksa Avramović i mnogi drugi.

Nikola Jokić došao je sa trudnom suprugom Natalijom u besnoj mašini, a zatim i košarkaš Bogdan Bogdanović, koji je nakon slavlja izašao iz objekta, a zatim se opružio na haubi automobila. Nikola Jokić je bio jedan od najveselijih.

I košarkaš Branko Lazić, koji već dugo važi za jednog od najlepših i najzgodnijih domaćih sportista bio je na svadbi, dok je njegova supruga Nataša ovog puta nije bila na slavlju.

Na svadbi je pevao Stevan Anđelković, a dok je pevao pesmu "Cveće", sportisti su se okupili oko pevača i napravili atmosferu za pamćenje.

Bogdan Bogdanović je pevao na sav glas, dok su se pojedini gosti u transu grlili i držali za ruke.

Aleksa Avramović je bio jedan od najveselijih, a momenti sa veselja preplavili su društvene mreže.

Mlada je skakala kad su počeli da puštaju strane hitove, dok su je gosti opkolili sa svih strana i pratili je u stopu.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:16

Nikola Jokić izašao iz kola

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track