Ines Gavrilović, Tamara Raonić, Ivana Baltić, Lidija Skrinjik, Nataša Milovanović... bile su prepoznatljiva TV lica, a onda su totalno promenile život.

Retko ih možemo videti na malim ekranima, gradskim dešavanjima ili da daju intervjue. Promenile su život iz korena.

screenshot-11.jpg
Printscreen/Youtube 
foto: Printscreen/Youtube

Gavrilovićeva je bila domaćica emisije "Nedeljno popodne", potom i prva voditeljka "Zvezda Granda". Ona je pričala toliko brzo da je nastala i kletva koja je glasila: "Dabogda dolazio do reči kao gosti kod Ines Gavrilović!" Kad je bila na vrhuncu popularnosti, voditeljka je rešila da se povuče s javne scene, a jednom prilikom je istakla da nema želju da mediji pišu o njoj. Ines se posvetila porodici i ne želi da se vraća medijima.

tr.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Njena koleginica Tamara, koja je takođe vodila emisiju za Sašu Popovića, bila je jedna od najpopularnijih voditeljki u našoj zemlji. Naprasno je rešila da se povuče. Jedno vreme živela je na relaciji Ljubljana - Beograd. Za medije godinama nije davala izjave, već se posvetila porodici.

lidija-3.jpg
Printscreen Pink 
foto: Printscreen Pink

Nekada dobro poznato TV lice Lidija Skrinjik poslednjih deset godina ne živi u Srbiji. Promenila je i ime pa na društvenim mrežama koristi nalog Gianluigi E Lidija Archieri. Udala se za grofa i ne interesuje je javni svet.

ivana-baltic.jpg
Dragan Kadić 
foto: Dragan Kadić

Baltićeva se 2014. godine, u šestom mesecu trudnoće, udala za dugogodišnjeg partnera Zorana Aleksića. Ona živi u Beogradu i s vremena na vreme je aktivna na društvenim mrežama.

natasa-milovanovic.jpg
Fejsbuk 
foto: Fejsbuk

Nekadašnja novinarka Nataša Milovanović, koja je dugi niz godina radila kao voditeljka, a potom i autor emisije "Vodiću te, samo reci gde" na Trećem kanalu RTS, prva supruga Vojina Ćetkovića, živi u inostranstvu. Prema poslednjim saznanjima, na relaciji je Pariz - Srbija.

Ona je nakon razvoda naprasno spakovala kofere i otišla u Francusku. Iako su kolege novinari bili uvereni da će se vratiti u Beograd, ona se potpuno preselila u Grad svetlosti. U prestonicu dolazi povremeno da obiđe rodbinu i bivše koleginice Irinu Vukotić i Mariju Kilibardu.

ataimages---jelena-bacic-alimpic-12122023-0006.jpg
ATA images 
foto: ATA images

Bivše voditeljka Jelena Bačić Alimpić bila je dugogodišnje omiljeno lice televizije Pink, a svojevremeno je za Kurir priznala da je veći deo svoje televizijske karijere glumila dobro raspoloženje pred kamerama.

- Vaše gledaoce apsolutno ne interesuje šta se vama dešava u privatnom životu. Vi ste lepi, mladi, našminkani i nasmejani, seli ste ispred kamere i radite svoj posao. Meni dok je otac umirao ja sam se smejala, vodila sam muzičke emisije.

Voditeljka se naglo povukla sa malih ekrana, pa se posvetila porodici i pisanju.

rada.jpg
Youtube Printscreen 
foto: YOUTUBE PRINTSCREEN

Rada Radenović važila je za jedno od najlepših lica sa televizije, a dugo godina bila je zaštitno lice Pinka.

U jednom trenutku je nestala iz javnosti kada je zatrudnela sa oženjenim biznismenom i rodila mu sina, a njihova ljubav ipak nije opstala.

Bonus video:

Kurir TV STARS EP 366