Aleksandra Subotić u braku je sa kontroverznim biznismenom Predragom Pecom Raspopovićem sa kojim ima sina Jovana. Aleksandra je sada, na svom Instagram profilu, objavila snimak i tom prilikom je pokazala objasnila kako je menjala Pecino ime u imeniku svaki put kada se posvađaju.

- Kako menjam ime svog muža u telefonu nakon svake svađe - napisala je Subotićeva, a na snimku je pokazala kako ga je sve imenovala dok nisu bili u dobrim odnosima.

Na početku vidimo da je blaga pa ga zove "Mr. P", "najzaposleniji čovek na svetu" i "premijer", potom se menja faza gde prelazi u "stres", "otac mog deteta", "najveća greška" i "krvni pritisak", dok u trećoj fazi postaje "opasnost" i "nepoznat".

20231008-14-53-56aleksandra-subotic--sandrasuboticss--instagram-photos-and-videos.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Peca i Maja nisu krili svoju ljubav, javno su se eksponirali i na društvenim mrežama su neprekidno objavljivali zajedničke trenutke. Aleksandra se tada snimala uplakana i tvrdila kako izdaju neće oprostiti ni svojoj prijateljici, ali ni suprugu. Ipak, Subotićeva mu je oprostila prevaru pa je nastavila život sa njim, a često se na društvenim mrežama hvali luksuzom u kom uživa.

kurir.rs/blic

Bonus video:

Instagram Aleksandra Subotić provocira bivšu drugaricu Maju Marinković