Tijana Dapčević više od 20 godina je u ljubavi sa suprugom Milanom sa kojim je dobila sina Vuka.

Njih dvoje upoznali su se na jednoj košarkaškoj utakmici u Somboru, a zajednički život započeli su samo četiri dana nakon početka veze.

tijana-dapcevic.jpg
Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

Nakon toga 28. aprila 2001. godine su se venčali. Pre mnogo godina, suprug Tijane Dapčević, Milan, uhvaćen je u nezgodnoj situaciji sa jednom konobaricom, međutim, ona mu je na to zažmurela i oprostila mu "ispad", te više nikada nije govoril na tu temu.

Nakon toga, 2015. godine se pojavila vest da se Tijana razvodi. Nekoliko dana je provela van njihove kuće kako bi sredila misli i shvatila da ne može bez supruga. Izjavila je da njen brak nije idealan, ali da opstaje zahvaljujući ljubavi koju Milan i ona osećaju.

Kada su slavili 18. godišnjicu braka, Tijana se suprugu obratila emotivnom porukom.

sm1.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna Arhiva

„Moja majka (mnogo pre nego što je to postala) je čitala pripovetku Đure Jakšića o Tijani koja je bila zaljubljena u Milana. Zbog te, Đurine Tijane, kasnije je odlučila da i ja treba da se zovem tako… Dve škole, jednu akademiju i nekoliko ‘ljubavi’ kasnije, upoznala sam Milana na mestu na kom nisam ni znala da umem da budem (košarkaška utakmica), jer sport ne podnosim. Od tada, nas dvoje podnosimo sve. I od tada mi sve misli počinju množinom… Srećna nam 18. godišnjica, ljubavi“, napisala je Tijana tada na društvenim mrežama.

Kurir.rs/ Blic / Preneo: M. J.