KO JE ZAPRAVO JOVAN RADULOVIĆ O KOME BRUJI REGION? Bio u jeku skandala sa Novakom, a sada spominje prošlost Ksenije Pajčin
Foto: Instagram

KO JE ZAPRAVO JOVAN RADULOVIĆ O KOME BRUJI REGION? Bio u jeku skandala sa Novakom, a sada spominje prošlost Ksenije Pajčin

Stars -

Influenser Jovan Radulović Jodžir je već dobro poznat javnosti, jer njegov rad pevazilazi granice Crne Gore pa čak i Balkana. U poslednjih nekoliko dana se bruji o njemu, budući da je u jednoj emisiji izneo tvrdnju da je njegov otac bio u vezi sa pokojnom Ksenijom Pajčin.

Jovan Radulović Jodžir
foto: Instagram

Crnogorski komičar je u jednoj emisiji ispričao da je njegov otac Rajko bio u vezi sa Ksenijom Pajčin, a to je naljutilo mlađu sestru pokojne pevačicice. Kanije je Jodžir u prilog dao i fotografiju Ksenije i njegovog oca.

Ko je Jodžir?

Ovaj poznati influenser svakodnevno snima klipove na kojima publici priča viceve, imitira situacije inspirisane međuljudskim odnosima, ali i uobičajena dešavanja koja se odvijaju u krugu njegove porodice.

Snima klipove sa svojom suprugom Irenom, ali i sa svojom decom. Oženjen je Irenom Radulović, novinarkom i voditeljkom, i sa njom ima sina Relju i ćerku Irinu.

Malo ko zna da Jodžir nije u Crnoj Gori poznat samo kao influenser. Jovan je sa 20 godina postao reprezentativac karate tima Jugoslavije, potom Srbije i Crne Gore i na kraju Crne Gore.

Novak Đoković i Jodžir

On je poznat i po viralnom snimku na kome grli najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, a u kome se Novak smeje na vic koji mu je Jodžir ispričao.

Njih dvojica susreli su se na Žabljaku, a Radulović mu je ispričao vic o Federeru i Nadalu:

– Nole, slušaj ovo… Igraju ovaj Nadal i Federer, i sad prebacuju, igraju dobro…

– Ko je to? – upitao je Đoković.

– Ko je to… Onaj mali, iz Švajcarske… Dobija ga Federer, i okreće se Nadal i kaže: Brate, znaš li ti da sam ja Đoković za tebe – završio je influenser nakon čega su se dugo smejali.

Kurir.rs/Espreso

Bonus video:

06:29

STARS EP 367

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track