Rada Manojlovićjedna od najuspešnijih pevačica koje su učestvovale u takmičenjuZvezde Granda, ali njena životna priča nije ni malo laka.

Odrasla je u selu Četerežu za koje je veoma vezana. Završila je srednju školu u Velikoj Plani, a nakon toga je upisala Ekonomski fakultet u Kragujevcu.

Kako je ispričala jednom prilikom, najteže joj je bilo kad je kao devetnaestogodišnjakinja ostala bez majke. Da sve bude tužnije, majka joj je preminula na rukama, a patila je od teške bolesti.

screenshot-22.jpg
Printscreen paparaco lov 
foto: Printscreen paparaco lov

"Najteži period u mom životu bio je kada sam ostala bez mame. Umrla mi je na rukama. Tu bol sam potisnula duboko u sebi da bih mogla da nastavim da živim i funkcionišem. Trudim se da ne razmišljam o tom gubitku, ali se svakog dana setim moje Mirjane", rekla je jednom prilikom Rada.

Ipak, ono što mnogima skrene pažnju jeste njeno pravo ime. Rada je zapravo Radmila, a samo oni koji su od početka njene karijere uz nju znaju ovu informaciju.

Bonus video:

kurir televizija RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA DEO POSLEDNJE PESME MARINE TUCAKOVIĆ: TEKST JE STRAŠAN! Rekla šta joj je poslednje poručio Milan Stanković