Nova razotkrivanja života poznatih ličnosti

Nova emisija Stars specijala stiže danas u 16.10 časova na Kurir televiziju! Naši voditelji nastavljaju da uzburkavaju estradu i izmeštaju javne ličnosti iz zone komfora.

Bura u vezi sa kontroverzama koje su pratile upravo završene Olimpijske igre se naizgled stišala. Međutim, prašinu je digao pevač Radiša Trajković Đani, koji napisao da je prvi došao na proslavu organizovanu za naše sportiste, poslednji otišao, ali nije uspeo da otpeva ni reč jedne pesme zbog ostalih prisutnih kolega. Zašto?

269a3013.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir Televizija

Ivan Gajić, gost voditelj u ovoj epizodi, dobro poznato lice Kurir televizije i neko ko vam je uzdrmavao emocije kroz svaku svoju emisiju, nakon višenedeljnog boravka u Crnoj Gori i praćenja naših estradnih zvezda u stopu, donosi u studio emisije Stars Specijal sve odgovore na pitanja koja se tiču nastupa u klubovima na vrelom Jadranu. Ko je dobro profitirao, a ko se nije usrećio uspehom na nastupima?

269a3042.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir Televizija

Nije kome je rečeno, nego kome je suđeno. Ovu staru srpsku možemo primeniti i kada govorimo o najvećim hitovima. Da li hit bira publika, ili je do pevača i autora, ko je i te kako zažalio, a ko profitirao izborom određenih pesama? Ko su pevači kojima je pogrešna procena preokrenula karijeru u potpunosti?

269a3021.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir Televizija

Jelena Karleuša je žena koja već tri decenije uspeva da sve vreme bude u centru pažnje javnosti. Kakve, čućete u emisiji.

Gledajte Stars specijal danas od 16.10 časova (ili u repriznom terminu večeras 00.30 časova), na Kurir televiziji! Otkirivamo za vas sve tajne estrade!

Kurir Televizija NA ESTRADI VIŠE NEMA TAJNI, VODITELJI STARS SPECIJALA OTKRIVAJU NOVE I DANAS ZA VAS