"NUDIO MI JE APARTMAN U BEČIĆIMA!" Mlada pevačica progovorila o NEPRISTOJNIM ponudama Ere Ojdanića: Ima devojku, pa da ne kvarimo!
Foto: Kurir televizija

"NUDIO MI JE APARTMAN U BEČIĆIMA!" Mlada pevačica progovorila o NEPRISTOJNIM ponudama Ere Ojdanića: Ima devojku, pa da ne kvarimo!

Stars -

Pevač Era Ojdanić u vezi je sa 43 godine mlađom devojkom, a njegova koleginica Nela Vidaković otkrila je da je od njega imala jednu ponudu.

Ona se prvo dotakla i mnogih ljubavnih afera koje su se odigravale pred njenim očima.

Era Ojdanić
foto: Kurir televizija

– Ima ih koliko hoćeš, ali ja volim da gradim taj prijateljski odnos sa kolegama. Ja razumem i taj marketing i te naslove zarad punih nastupa, ali u svemu treba imati granicu. Ne postoji bolji osećaj nego kada te publika uživo voli, to je totalno drugačija energija od YT klikova i pregleda. Ti goste u kafani i na nastupu ne možeš da kupiš, ali preglede možeš! Tako da meni to nije merilo uspeha i popularnosti - kazala je, pa otkrila da je imala ponude nepristojnog tipa.

- To je danas moj baš dobar prijatelj, Era Ojdanić. Nudio mi je apartman u Bečićima, ma meni je Era hit! Ja njega mnogo volim i poštujem i stvarno je i taj apartman mnogo lep i ekstra! – rekla je Nela kroz smeh.

Nela Vidaković
foto: Damir

- Pozdrav za njega, on sada ima novu devojku, pa da ne kvarimo – smejala se pevačica.

Kurir/Hype

Bonus video:

00:45

OPERACIJA BRUHA JE BAR 60% DELO DEVOJKE! Era šokirao: Poželeo sam se seksa, ali je previše DIVLJA! Imam 77, a ne koristim hemiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track