MENJALA JE MUŽEVE ALI NE I KUMU: Ova dama stajala je uz Natašu Bekvalac na dva venčanja (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Profimedia

MENJALA JE MUŽEVE ALI NE I KUMU: Ova dama stajala je uz Natašu Bekvalac na dva venčanja (FOTO)

Stars -

Nataša Bekvalac četiri puta bila je zaprošena, ali nažalost nijedna ljubavna priča nije imala srećan kraj.

Prvi put sudbonosno „da“ rekla je Danilu Ikodinoviću, a kada je nekoliko godina kasnije razmenila bračne zavete sa Lukom Lazukićem, kuma Nataše Bekvalac bila je ista.

Nataša Bekvalac
foto: Printskrin/Instagram

Ova čast pripala je Dragijani Radonjić Petrović, nekadašnjoj sekretarki Vlade Srbije. Kada se 2006. godine udala za Ikodinovića, uz Natašu je stajala Dragijana, isto kao i na venčanju sa Lazukićem koje se odigralo 25. septembra na Ibici.

Na intimnoj ceremoniji sklapanja braka prisustvovali su najbliži prijatelji, porodica i kumovi. Nataša i Luka su se pred 25 ljudi zakleli na večnu ljubav, nakon čega su nedelju dana ostali na egzotičnoj destinaciji.

- Nataša i Dragijana su godinama bliske i jedna o drugoj znaju sve. Ona je među prvima saznala za Natašinu vezu s Lukom. Bekvalčevoj ne predstavlja problem što je Dragijana kumovala i na njenom venčanju s Dačom.

Nataša Bekvalac
foto: Printskrin/Instagram

- Naprotiv, ovo je dokaz da želi da ojača to kumstvo – otkrio je tada izvor za „Kurir“ i dodao da je pevačica planirala da za svedoka pozove i Dragana Brajovića Braju.

- Pošto Nataša veoma ceni kompozitora koji je krstio njenu ćerku Hanu, razmišljala je i o tome da joj on kumuje. Međutim, na kraju se odlučila za Dragijanu.

Nataša Bekvalac
foto: ATA images

Podsetimo, Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka. Nakon razvoda od Ikodinovića pevačica se udala za rukometaša Ljubu Jovanovića, a nakon dve godine usledio je razvod.

2017. godine rekla je „da“ Lazukiću, ali zahtev za razvod braka podnela je 2018. godine nakon što je tadašnji suprug fizički nasrnuo na nju i naneo joj povrede.

Brak je okončan 24. oktobra 2019. godine.

Kurir.rs/Gloria

Bonus video:

00:07

Nataša Bekvalac čestita Kuriru rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track