"Stars specijal", emisija koja se svake subote emituje na Kurir televiziji od 16.10, a čiji su glavni akteri voditelji i novinari Goran Jovanović, Milica Stanimirović, Olivija Jontić i Ivan Gajić, kao i mnoge brojne javne ličnosti koje su predmet komentarisanja, i ovog vikenda privukla je pažnju gledalaca.

269a3061.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir Televizija

Sezona u Crnoj Gori se polako završava, a ono što se razlikuje u odnosu na prethodne sezone, osim manjka turista, je i to što ove godine koncerte nisu održale dve najveće Balkanske dive, Lepa Brena i Ceca Ražnatović.

zvezde-granda-28032024-0121.jpg
Antonio Ahel/ATAImages 
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivan Gajić, voditelj i autor emisije "dIvan šou" na Crnogorskom primorju proveo je mesec dana, a tamo je uspeo i da prikupi razne informacije o poznatima.

Ono što je sve koji su bili u Crnoj Gori iznenadilo je što nisu pevale Ceca i Brena, a sada je Gajić u emisiji "Stars Specijal" otkrio i razloge.

05.jpg
Marin Ćuk/Premier Media Group 
foto: Marin Ćuk/Premier Media Group

- Ceca je odlučila da se povuče. Izgleda da sprema nešto za publiku krajem godine i hoće da je sada nema. A Brena... Breni je bilo kasno da nastupa u dva ujutru - otkrio je Gajić.

Bonus video:

Kurir TV STARS EP 364