Prve tri epizode emisije "Stars specijal", koja se svake subote emituje na Kurir televiziji od 16.10 časova, izazvale su veliku pažnju i podigle ogromnu prašinu. Naši voditelji su i ove subote nastavili da uzburkavaju estradu i izmeštaju javne ličnosti iz zone komfora.

269a3028.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir Televizija

Ekipa voditelja komentarisala je čuvenu žurku naših sportista, a glavna tema bio je Radiša Trajković Đani. I dok je jedan deo voditelja žalio pevača, drugi deo misli da su u pitanju "duhovi iz prošlosti" pa zato Đani nije zapevao, a Goran Jovanović, svojim komentarom, nasmejao je sve u studiju, ali i gledaoce kraj malih ekrana

- Meni je žao njega. A onda se pitam da li su možda ovde umešani duhovi prošlosti - pitala se Olivija, a Goran je rekao da misli da nije tako.

djani.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

- Ne mislim da je ovde to, ti duhovi. Mislim da je ovo jedna papazjanija od organizacije. Mnogo babica kilava deca. Zvali su 200 njih, e sad, zašto njega nisu kolege primetile, mislim da je samo svako čekao svoj red. Da odrade i idu dalje. Meni je mučenog Đanija mnogo žao, jer je on te večeri doživeo sudbinu svih sponzoruša sa splavova. Čekao je, sedeo tu, trudio se da bude primećen i nije mu pošlo za rukom - rekao je Goran, a Olivija je dodala da je čula da niko nikog nije spopadao i da je sve bilo na vrhunskom nivou, na šta su se svi u studiju nasmejali.

Bonus video:

Kurir TV STARS SPECIJAL EP03