NE TREBA IM SKUPOCENI STAN OD 100 KVADRATA Deca Nikoline i Saše Kapora ovde stvaraju najlepše uspomene, porodična oaza mira (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

NE TREBA IM SKUPOCENI STAN OD 100 KVADRATA Deca Nikoline i Saše Kapora ovde stvaraju najlepše uspomene, porodična oaza mira (FOTO)

Stars -

Nikolina Kovač i Saša Kapor porodično gnezdo svili su na Novom Beogradu, međutim, kada su počeli da grade planove za budućnost odlučili su se za kupovinu nekretnine.

Dom Nikoline Kovač i Saše Kapora luksuzna je nekretnina na Voždovcu.

Nikolina Kovač, Saša Kapor
foto: Damir Dervišagić

- Nakon što smo se venčali 2013. godine živeli smo na Novom Beogradu. Ubrzo je Sašin kum započeo biznis izgradnje stambenih zgrada, pa smo počeli da razmišljamo o kupovini sopstvene nekretnine. Odlučili smo se za stan na Voždovcu, u neposrednoj blizini naselja Stepa Stepanović. U pitanju je koncept nove gradnje te su nam škola, prodavnice i kafići na dohvat ruke, a sa našeg prozora prostire se prelep pogled na Beograd i Hram svetog Save - ispričala je Nikolina jednom prilikom.

Nikolina Kovač
foto: Printskrin/Instagram

Enterijer u porodičnom domu odiše luksuzom, sve je u belim i bež tonovima, a pevačica ima i svoje modno carstvo u kome uživa, ipak, Nikolaj i Nikoleta, naslednici pevačkog para, više od života u luksuznom stanu vole da borave na imanju daleko van grada.

Naime, dom Nikoline Kovač i Saše Kapora nalazi se u Beogradu, a kako je sada raspust, pevač i pevačica naslednike su odveli na porodično imanje daleko od Beogradske vreve.

Nikolina Kovač
foto: Printskrin/Instagram

Reč je o prostranom imanju u kome Nikolaj uživa u fudbalu na male golove, koje mu je otac postavio, dok Nikoleta sa mamom bere domaći paradajz posađen u velikoj bašti.

Kurir.rs/Story

Bonus video:

04:23

DANAS SE SVE SVODI NA ONO ŠTO SE OKOM VIDI, A NE NA SUŠTINSKE VREDNOSTI Nikolina Kovač za Kurir: Živimo u vremenu ambalaže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja