Proslava srpskih sportista bilo je veče koje će svi da pamti, mnogi po dobru, ali ima i onih kojima je to veče zadalo gorak ukus.


Pevač Đani nije uspeo da stigne na red od svojih kolega, te je pre završetka napustio restoran u prestonici i dao izjave koje su izazvale burne reakcije.

Željko Šašić, koji takođe nije pevao, iako je prisustvovao proslavi, oglasio se za emisiju "Stars" na Kurir televizjii povodom proslave srpskih sportista nakon uspeha na OI u Parizu

Kurir televizija ŽELJKO ŠAŠIĆ SE OGLASIO POVODOM SKANDALA ĐANIJA NA PROSLAVI SPORTISTA: On ima pravo da se ljuti, EVO KO JE NAPRAVIO GREŠKU VEČERI

- Lično ja, došao sam sa prijateljima koji su bili u stručnom štabu, pa i nisam bio obavezan da pevam, iako su svi od mene to očekivali, svakako, bio sam spreman na to. Kada sam pogledao, posle izvesnog vremena, više nije bilo vremena. Đani je sedeo pored mene, njega su pozvali da peva, pa i ima pravo zbog toga što nije došao na red, ali eto, tolika je bila euforija oko toga, izgleda da nas je bilo previše. Đanijeva reakcija je opravdana, ne znam ko je bio zadužen za raspored, ali biće prilike. Bilo je nezaboravno veče, imao sam tu čast da ih sve zagrlim i da im se zahvalim na ponos koji su doneli Srbiji. Bilo je divno, da ne bi trebalo bilo koja mrlja da skrnavi to veče.


Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir Radiša Trajković Đani izjava - zašto nije bilo nastupa