Bivši suprug regionalne zvezde Dragane Mirković, Toni Bijelić, učestvovao je u saobraćajci u Opatiji koja je zamalo rezultirala tragedijom!

Toni je vozio svoj blindirani automobil marke "Rols-rojs", vredan oko pola miliona evra, koji je bio teško oštećen.

natalija-ibraimov03-damir-dervisagic-1.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Bijelić nije bio sam u automobilu u trenutku udesa i na sreću niko nije teže povređen. Biznismen je takođe u dobrom stanju.

Kasnije je stigao kamion sa dizalicom i odvezao auto u Beč, a Toni je otišao dalje sa prijateljima koji su došli po njega. Šteta na automobilu je navodno oko 100.000 evra.

Policijska uprava primorsko-goranska, kako prenose mediji, navodi u saopštenju da je vozač, upravljajući automobilom njemačkih tablica, udario u parkirani automobil. Nakon toga, usled zanošenja vozila, vozač je izgubio kontrolu i udario u još dva parkirana automobila.

Međutim, policija navodi da je po dolasku na lice mesta zatekla 51-godišnjeg austrijskog državljanina, pored vozila povezanog sa ovom saobraćajnom nesrećom, piše 24 časa.

dragana-mirkovic-toni-bijelic.jpg
Dragan Kadić 
foto: Dragan Kadić

– Iznenađeno lice je izjavilo da je bio suvozač u navedenom vozilu, te da je vozač napustio lice mesta ne ostavljajući vlasnicima oštećenih vozila podatke i podatke o vozilu. U saobraćajnoj nesreći nije bilo povređenih. Narednog dana Policijskoj stanici Opatija su se obratili 51-godišnji državljanin Austrije i 36-godišnji državljanin Srbije, koji su policiji rekli da je on upravljao predmetnim vozilom i izazvao saobraćajnu nesreću - navode u. saopštenje za javnost.

– Daljom kriminalističkom istragom utvrđeno je da je izvršilac saobraćajne nezgode muškarac star 51 godinu i da je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola od 1,66 g/kg i prekršajno je sankcionisan po odredbama Drumskog saobraćaja. Zakona o sigurnosti, dok se 36-godišnji muškarac u trenutku kada se dogodila saobraćajna nesreća nalazio van Republike Hrvatske. Osumnjičeni 36-godišnji je krivično prijavljen nadležnom državnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinio krivično delo davanje lažnog iskaza - nastavlja se u saopštenju.

Kurir/Scandal

Bonus video:

Kurir Dragana Mirković pokorila Veliku Planu