Pevačica Aleksandra Bursać nedavno je obelodanila vezu sa 10 godina mlađim kolegomStevanom Sekulićem, a onda je pala i veridba.

Aleksandra Bursać povodom svadbe organizovala je i devojačko veče i to kraj bazena.

Kadrove sa lude žurke podelila je na svom Instagram profilu.

screenshot-20240817-201247.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

Devojke su imala posebne narukvice, pevale su i igrale, na salvetama pisalo je "Tim mlada", a i popila se po koja čašica.

screenshot-20240817-201307.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

"Najveća želja mi je da postanem majka"

- Naravno, čim prođe operacija bubrega, koja mi sleduje u novembru, i sve bude kako treba što se oporavka tiče. To mi je najveća želja – kategorična je Aleksandra koju očekuje odlazak „pod nož“ za koji mesec.


Pevačica je ispričala i kako reaguje na negativne komentare korisnika društvenih mreža da je njen dečko imao mnogo verenica.

aleksandra-bursac-decko-i-verenik.jpg
Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/instagram

- Ne reagujem uopšte zato što ljudi koji sede kod kuće i pišu gluposti na mrežama nisu vredni mog nerviranja. Na njihovu veliku žalost, ja sam prva devojka koju je Stevan verio. Naravno da je dečko imao prethodne veze, kao što i svi imaju. Stevan je lep i vaspitan momak, naravno da će devojke da luduju za njim. Tako su i za mene pisali da sam bila verena više puta, čak se pričalo da sam bila u vezi sa mojim dobrim drugom Milošem Brkićem, a to nema veze sa istinom – objasnila je pevačica i priznala da li joj se i dalje udvaraju muškarci:

- Lepo je biti poželjan i svako voli da dobije kompliment dok to ne prelazi granice pristojnosti. Što se tiče udvaranja, svako može da pokuša, a na meni je kako ću odreagovati. Stevan mi u potpunosti veruje, kao i ja njemu.

kurir.rs/blic

Bonus video:

Instagram Aleksandra Bursać Edita i Dinča u Emiratima