SKANDAL U PORODICI POZNATOG PEVAČA! Očevu devojku video sa drugim muškarcem, pa ga PREBIO! Sumnja se da je BAČENA CRNA MAGIJA
Foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

ŠOK NAD ŠOKOVIMA

SKANDAL U PORODICI POZNATOG PEVAČA! Očevu devojku video sa drugim muškarcem, pa ga PREBIO! Sumnja se da je BAČENA CRNA MAGIJA

Stars -

Kako prenose mediji, bivši zadrugar i pevač Adam Labunski, kao i njegov otac Ibro Labunski, našli su se u središtu porodičnog skandala. Naime, kako izvor kaže Adam je nasrnuo na muškarca koji je navodno ljubavnik Ibrove devojke.

Kako izvor za medije dalje navodi, muškarac koji je bio sa njegovom devojkom je potegnuo nož na Adama, zbog čega je slučaj ispratila i policija, a biće pokrenuta i privatna tužba.

Ibro Labunski
foto: Printscreen Facebook

Izbor je otkrio sve detalje dešavanja, a slučaj je završio u policiji.

- Adam i Ibro su neplanirano stigli kod Ibrove devojke gde su je zatekli kako pije kafu sa nepoznatim momkom. On je sve vreme potencirao kako je ona njegova, na šta je Adam iz besa krenuo prema njemu. Taj njen ljubavnik je čak počeo da preti nožem zbog čega je Adam nasrnuo na njega, te ga prebio i zatvorio mu oba oka. Na licu mesta je odmah stigla policija, tako da su sad podnešene krivične prijave. Ta žena je inače učiteljica i zaista joj ne priliči da kvari sebi ugled takvim aferama. Ona ima problem sa štitnom žlezdom, pa su joj možda podivljali hormoni, drugo objašnjenje nemam. Možda je i pod neko magijom nikad se ne zna, jer se žena do sada uopšte nije ponašala tako -otkrio je izvor.

Adam Labunski
foto: Printscreen/Zadruga

Podsetimo, Adam Labunski koji je postao poznat u takmičenju 'Pinkove zvezde', te je nakon toga učestvovao u Zadruzi 6 u kojoj je često nervirao takmičare svojim konstatnim pevanjem, pa je u jednom momentu ušao u žestok sukob sa Mikijem Đuričićem u kojem je izvukao deblji kraj.

kurir.rs/pink

Bonus video:

06:06

STARS EP 368

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track