Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, uživa u deceniju dugačkom braku sa suprugom Jelenom sa kojom ima dvoje dece - sina Stefana i ćerku Taru.

profimedia0706441384.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Jelena Đoković jednom prilikom je otkrila detalje braka sa Novakom Đokovićem i priznala da je biti žena sportiste teško. Kako je otkrila, njen otac je dao otkaz kako bi joj pomagao sa decom.

- Kada je Tara imala dva meseca, Novak je otišao na mesec dana u Australiju, ostala sam sama, bez ičije pomoći u Monaku, i zvala sam tada tatu i rekla kako ne mogu sve ovo sama. On je tada dao otkaz i došao. Od tog momenta pevamo dok se bavimo decom, objašnjava mi da ne mora sve da bude tako profesionalno, a ja sam sve ovo doživela previše profesionalno. Previše sam se unela u ulogu toga da sam žena nekog najboljeg u nečemu. Vrlo sam zahvalna na tome što sam ja Novakova životna partnerka i on je zahvalan. Ali sam mislila da moram da budem nešto posebno, a ne samo Jelena, a on me voli baš samo kao Jelenu - otkrila je Jelena Đoković gostujući svojevremeno u jednoj emisiji na K1 televiziji.

profimedia0867017894.jpg
JAVIER SORIANO / AFP / Profimedia 
foto: JAVIER SORIANO / AFP / Profimedia

Veridba krenula po zlu

- Otišli smo na vožnju balonom. Iznajmio sam još jedan balon, koji je trebalo da se digne u trenutku kada bismo mi prolazili i otpustio bi znak na kojem bi pisalo „Hoćeš li da se udaš za mene?” Problem je nastao kada se balon zapalio, doduše ne tako jako. Jelena je počela da paniči. „O, bože. Imamo rupu u balonu”, vikala je Jelena, dok je Novak pokušavao da izvadi situaciju.

- Okrenuo sam se ka vozaču i rekao: „Molim te, pomozi. Propustiću priliku”, pričao je Nole, a onda se Jelena ubacila:

foto: EPA/JUSTIN LANE

- Onda sam videla drugi balon na kojem se pojavila, kako sam tada mislila, reklama. Pomislila sam da li je on lud, šta će ova reklama u to doba, a onda sam tek pročitala šta piše. Okrenula sam se, a on je već klečao s prstenom!

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

Kurir televizija NOVAK ĐOKOVIĆ PRED FINALE US OPEN: Igraću taj meč kao da mi je poslednji u karijeri