Tea Tairović izazvala je lavinu komentara kada je objavila zajedničku fotografiju sa najvećom muškom muzičkom zvezdom na ovim prostorima, Zdravkom Čolićem.

Mlada zvezda, jedna od trenutno najvećih i najtraženijih, podelila je fotografiju na kojoj je u Čolinom zagrljaju, a u opis iste stavila je srce i, simbolično, krunu, zasigurno aludirajući na to da je Čola muzički kralj.

Ona nije navela gde su se sreli i družili, a sudeći po nekolicini snimaka na društvenim mrežama reč je o privatnoj proslavi u Crnoj Gori. Upravo su njih dvoje bili angažovani da uveličaju slavlje, a goste su raspametili u trenutku kada su ukrstili glasove i otpevali jednu duetsku pesmu zajedno.

tea-tairovic-promocija-05062024-0088.jpg
ATA images 
foto: ATA images

Međutim, fanovi su već napravili pometnju na društvenim mrežama, pošto se potegla priča da bi upravo Čola mogao da bude jedan od njenih gostiju na predostojećim koncertima u Beogradskoj areni.

"Molim vas recite mi da je on gost u Areni", "Nešto se kuva", "Mnogo skupa slika", "Možda Čola bude gost u Areni i to će sigurno biti drugi dan kad ja ne idem", "Čola gost u Areni pazite šta vam kažem", samo su neki od brojnih komentara.

liveproduction3arsenaldan2highlights-15.jpg
Live Production 
foto: Live Production

Inače, Tea i Zdravko dugo se poznaju i imaju i te kako dobar odnos, pa sve što fanovi priželjkuju i nije nemoguće, pogotovo ne kad se u obzir uzme to što Tea goste za oba koncerta u Areni krije kao zmija noge.

kurir.rs/blic

Bonus video:

Kurir Tea Tairović i Alekdandra Prijović na nastupu Dare Bubamare