U mirnom naselju na Avali, gde već 11 godina žive modna kreatorka Verica Rakočević i njen suprug, kompozitor Veljko Kuzmančević, situacija se kasno sinoć drastično promenila.

verica.jpg
Aleksandar Jovanović Cile, Instagram/kuzmancevicv 
foto: Instagram/kuzmancevicv, Aleksandar Jovanović Cile

Policija je došla na poziv poznatog para zbog incidenta sa komšijom, koji već godinu dana stvara probleme.

Veljko Kuzmančević je na društvenim mrežama podelio detalje o incidentu, zajedno sa snimkom na kojem se čuje komšija kako viče i izgovara uvrede.

Prema Kuzmančevićevim rečima, komšija je bio pijan i maltretirao celo naselje, izgovarajući pretnje poput "dužan si mi krv" i "Verica da umre".

unnamed.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

- Gospodin je pijan večeras maltretirao celo naselje, na snimku možete čuti kako sam mu dužan krv i kako nam j**e mater, a Verica da umre. Policija u ovom trenutku uzima izjave i pravi zapisnik. Želeo sam da idemo redovnim putem i da u zapisnik postoji prijava o pretnjama i maltretiranju. 11 godina živimo na Avali i nikada nismo imali ni jedan jedini problem dok se stoka pre godinu dana nije doselila. Apelujem na policiju i zakon da nas zaštiti od pretnji i maltretiranja, da se ne bi morali štititi sami - napisao je Veljko.

Poznati par se nada da će ovaj put preduzete mere doneti trajno rešenje i zaštitu od daljeg maltretiranja.

veljko-i-verica.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Kurir.rs/telegraf

Bonus video:

Kurir teleivizija VERICA RAKOČEVIĆ I NJEN MUŽ U OPUŠTENOM STANJU NA AVALI! Uživaju u čarima prirode, a evo šta o tome kažu komšije