"OBE SU OPASNE, SLUŽIM IM RAKIJU I KAFICU" Miloš Bojanić razvezao jezik o snajama: Zbog jedne više ne jede ni šljive
Foto: Pritnscreen/Grandonline

"OBE SU OPASNE, SLUŽIM IM RAKIJU I KAFICU" Miloš Bojanić razvezao jezik o snajama: Zbog jedne više ne jede ni šljive

Stars -

Folker Miloš Bojanić je otkrio kako se slaže sa svojim snajkama, Draganom i Suzanom, koje su mu podarile šestoro unučadi. Sin Bane je u braku sa Suzanom, sa kojom ima tri ćerke, kod Mikica ima troje dece, dva sina i ćerku, koje je dobio sa suprugom Draganom.

- Odnos sa snajkama je fantastičan! Moje snajke mene poštuju samim tim što vole moje sinove, kao i ja njih, naravno. Jednu snajku sam upoznao na "Dan šljiva" i od tad ne jedem šljive. Šalim se naravno - rekao je Bojanić.

Mikica Bojanić
Mikica Bojanićfoto: Printscreen

Na pitanje koja snajka je opasnija, Mikicina ili Banetova supruga, Bojanić je odgovorio:

- Što se toga tiče obe su opasne, ali, one su med i mleko kakav im je svekar. Starijoj snajki sam uvek, kad dođe ovde u Baošiće tokom leta, nosio kaficu i rakiju. Ali, ne mogu, a da ne kažem, da svaki put kada sam ja dolazio u Čikago kod nje, nije prošao dan, a da mi ona nije napravila moje omiljeno jelo, meksičke specijalitete, da mi uzvrati poštovanje, što ja izuzetno cenim - ispričao je Miloš za Grandonline.

Bane Bojanić
Bane Bojanićfoto: Ata Images/Amir Hamžagić

- Meni je važno da poštuju moje sinove, da vode brigu o mojim unučadima, što i čine i ja mogu da kažem da sam ja srećan čovek sa mojim snajkama, sinovima i šestoro unučadi - ponosno je poručio Bojanić.

Folk pevač Miloš Bojanić leti boravi u Crnoj Gori gde ima luksuznu vilu sa 12 apartmana koje izdaje.

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:32

KAD SU ME ZVALI IZ ZEMUNSKOG KLANA BACIO SAM TELEFON U DUNAV! Bane Bojanić o iskustvu s mafijom: Došli su mi ispred kuće džipovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track