Filmska ikona Alen Delon preminuo je u 89. godini, posle duge i teške bolesti, a sahrana će biti održana narednih dana na privatnoj ceremoniji, kako je najavila njegova porodica.

- Preminuo je mirno u svom domu u Dučiju, sa decom i porodicom pored sebe. Porodica vas moli da poštujete njihovu privatnost u ovom izuzetno bolnom trenutku žalosti.

Mnoge dame nisu ostale ravnodušne na njegov šarm. U prilog ovome govori i činjenica da je jedan od najvećih imena evropskog filma jednom prilikom uhvaćen kako ide ruku pod ruku sa poznatom srpskom folkerkom.

Fotografija Delona i Zlate Petrović osvanula na naslovnoj strani "Sabora", a kada je upitana da li će to potrajati, pevačica je odgovorila:

- Pa naravno da neće. Alen mi je samo odskočna daska da uskočim u svet filma, jer kad mogu Šer i Dragana Mirković što ne bih i ja.

U tekstu pod naslovom "Odskočna daska", navodi se sledeće: "Zlata Petrović je prevršila svaku meru sa tim svojim novim ljubavima. Taman pomislimo da će da se skrasi sa novim momkom, a ona ga otkači, ona surovo. Evo, sada je "ćapila" Alena Delona, ali ni to neće dugo da traje".

kurir.rs/magazin

Bonus video:

Kurir televizija Zlata Petrović stigla na slavlje kod Slobe i Jelene