Policija je intervenisala u naselje modne kreatorke Verice Rakočević i njenog supruga kompozitora Veljka Kuzmančevića na Avali jer ih je celu noć malterirao komšija.

Njih dvoje žive u kući na Avali, a kreatorka je nakon razvoda od supruga Zorana Rakočevića morala da proda stečenu imovinu. Salonac koji je izgubila tokom sudskog poravnanja sa drugim suprugom Zoranom Rakočevićem nikada ne može da prežali, piše Story.

Nekretnina se nalazila na poslednjem spratu zgrade u kojoj i dan-danas ona ima butik.

veljko-i-verica.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Nažalost, skupocena nekretnina, salonacu koju je uložila dosta vremena i novca, stavljena je na prodaju, a dok je deo novca navodno ona dala suprugu, ostatak je iskoristila da plati nagomilana potraživanja i uloži u ono što najviše voli da radi, kreira unikatne modele. Kako se pisalo, salonac je prodala za 300.000 evra.

- Svoja tri stana sam sama zaradila i prodala zbog ulaganja u posao. U pitanju su tri zaista velika stana. S ove distance, ako me pitate da li bih to ponovo uradila, ne bih. Jednostavno ne bih. To mi je donelo samo, kad mi je najteže, da se setim koliko mi je u tom trenutku bilo lepo - izjavila je Verica svojevremeno.

Podsetimo, Veljko je na Instagramu podelio video na kojem se čuje kao im komšija preti.

- Gospodin je pijan večeras maltretirao celo naselje, na snimku možete čuti kako sam mu dužan krv i kako nam j**e mater, a Verica da umre. Policija u ovom trenutku uzima izjave i pravi zapisnik. Želeo sam da idemo redovnim putem i da u zapisnik postoji prijava o pretnjama i maltretiranju. Jedanaest godina živimo na Avali i nikada nismo imali ni jedan jedini problem dok se stoka pre godinu dana nije doselila. Apelujem na policiju i zakon da nas zaštiti od pretnji i maltretiranja, da se ne bi morali štititi sami - napisao je Veljko uz snimak na kojem se čuje kako komšija viče i priča nepovezano.