Pevačica Ana Stanić danas uživa u srećnom braku sa bivšim košarkašem Momčilom Lavrnićem, a njen raniji ljubavni život malo je poznat. Bivši dečko Ane Stanić je naš glumac koga svi dobro znate, ali veza sa pevačicom manje je poznata.

whatsapp-image-20220303-at-9.53.33-pm.jpg
Nenad Kostić 
foto: Nenad Kostić

Naime, pre nego što je 2010. Lavrniću izgovorila sudbonosno „da“, Ana je nekoliko godina provela sa Branislavom Tomaševićem.

Ljubavna priča Ane i Baneta počela je 2008. godine na Fakultetu dramskih umetnosti, gde je ona diplomirala filmsku i TV produkciju, a on završio glumu.

Nažalost ili na sreću, njihova ljubav imala je rok trajanja.

bane.jpg
Sonja Spasić 
foto: Sonja Spasić

Bivši dečko Ane Stanić dugo je u srećnom braku sa nekadašnjom manekenkom Jelenom Tomašević, sa kojom je dobio tri sina: Dušana, Bogdana i Stefana.

whatsapp-image-20180528-at-20.27.52-1.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Ana se takođe ostvarila u ulozi roditelja i u braku sa Momčilom Lavrnićem dobila je sina Vuka. Njen suprug bio je u braku s voditeljkom Brankom Nevistić, s kojom takođe ima sina.

- Udala sam se i rodila dete posle tridesete, a pre toga vodila sam buran život, jer sam sa samo dvadeset godina ušla u svet šou-biznisa, koji je podrazumevao česta putovanja, izlaske i sve ono što mi je prijalo u toj životnoj fazi - izjavila je jednom prilikom Ana Stanić za HELLO!.

20230816-10-12-11pevacica-ima-skoro-50-godina-i-zategnuto-telo-a-nema-nijednu-estetsku-korekciju.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

- Mogla sam da živim punim plućima i da zadovoljim svoju radoznalost, da imam različite partnerske veze, zanimljiva prijateljstva i da “povlačim” poslovne poteze koji su mi odgovarali. Zato sada umem da cenim novu životnu fazu u kojoj mi je porodica epicentar.

Kurir/Gloria/Preneo: I.L.

Bonus video:

Instagram/ana1stanic Ana Stanić vozi skije na vodi