Najveća balkanska zvezda Dragana Mirković, ponovo je održala spektakl za pamćenje po ko zna koji put, oborivši rekorde kada je poseta u pitanju.

Muzička zvezda Dragana Mirković sinoć je publici priredila nezaboravnu noć u Temerinu, a onda se desilo nešto je divu ostavilo bez teksta.

viber-image-20240819-162406355.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna arhiva

Naime, jedan dečak iz publike popeo se na binu i doneo Dragani krunu, koju joj je pažljivo stavio na glavu, dok je ostatak publike glasno skandiralo „Kraljice, kraljice…“

Privatna arhiva Dragana Mirković još jednom pokazala da je najveća zvezda

- Srđane, hvala ti. Ja moram da vam predstavim najmlađeg, ali najvatrenijeg fana, to je Srđan. Više puta je dolazio na moje koncerte i uvek me iznenadi nekim poklonom, ali za ovo večeras stvarno nemam reči aposlutno – emotivno je rekla pevačica, a potom je mikrofon uzeo dečko.

-Jedina kraljica i niko sa estrade ne može našoj Gagi ovaj poklon da ukrade. Ovo je poklon od moje porodice, od mojih braće i sestara, oni su najmlađi fanovi, a najviše se zahvaljujem babi i dedi na svemu - rekao je Srđan, Dragana ga je iskreno zagrlila i iskreno mu se zahvalila, a on je dodao:

viber-image-20240819-162404869.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna arhiva

-Ovo je moja prva slika sa kraljicom- izvadio je telefon iz džepa i uslikao se sa svojom omiljenom pevačicom, a publika je čitavo vreme uživala i aplaudirala.

Muzičku divu je ovo duboko pogodilo, te je sa suzama radosnicama u očima prihvatila ovo priznanje.

Inače, poznato je koliko Dragana ceni svoje fanove, ona koristi svaku priliku da ispoštuju svoje fanove, te se uvek potrudi da na nastupu siđe među publiku, fotografiše se sa njima, što je upravo dokaz, kolika je zvezda.

Bonus video:

Privatna arhiva Dragana Mirković još jednom pokazala da je najveća zvezda