Bivši učesnik "Zadruge" Filip Car nedavno je doneo odluku da promeni svoj stil života i posveti se treninzima i zdravoj ishrani. Iako je on svoje promene nekoliko puta najavljivao, po svemu sudeći prvi put je istrajan u tome.

On je danas na svom Instagram profilu podelio celu rutinu sa svojim brojnim pratiocima. Filip jede isključivo laganu hranu i vredno trenira, a tokom jednog obroka nije mogao da odoli da ne baci šalu u svom stilu.

screenshot-20240820-224619.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

- Je l' ja ovo zaslužujem sa 135 kilograma? Od čega da se najedem? Tuna u tragovima... Sad bih pojeo karton od pice - govorio je Car.

screenshot-20240820-224609.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Car nije krio razočaranost povodom vesti da Aleks ima novog partnera, te je za medije rekao sledeće.

- Znao sam ja čim je ona odugovlačila dolazak i naprasno odlučila da ne dođe da ima nekoga, ali uvek su sve oči uprte u mene kad je preljuba u pitanju, pa tako u mojoj senci prođu mnoge stvari! Dobio sam saznanje da ima nekoga i pokušao sam sa njom stupiti u kontakt, ali kao i obično nije se javljala. Na kraju mi je priznala kad sam izneo činjenice koje znam pa aj da prizna, bezbolnije je. Aleksandra samo deluje ekstremno glupa, nije ona nimalo glupa! Nije ona kriva nego ja, tražim ženu u rijalitiju je**te! Devojka je stigla u dva meseca da se izoperše i izbotoksira, nađe novog lika, raskine sa mnom i svašta još nešto, al' glavno da je Filip loš jer bolesni fanatici ispranog mozga sve svaljuju na mene - rekao je Car.

kurir.rs/pink

Bonus video:

Instagram/filip_car_capo_ck Dok mu Aleks čuva ćerku, evo šta radi Car