Rada Sarić ostavila je veliki pečat takmičeći se svojevremeno u "Zvezdama Granda", a posle udaje i rođenja dece povukla se sa scene, na koju se nedavno vratila, i to na velika vrata.

rs.jpg
Bojan Stevanović 
foto: Bojan Stevanović

Naime, lepa pevačica snimila je pesmu "Svetlo", a u spotu se pojavila u venčanici, i to sa svojim suprugom Milanom Čolovićem, koji je pristao da sa svojom izabranicom snimi romantične kadrove koji govore o njihovoj ljubavi, što je oduševilo fanove.


- Ne sećam se kad je neko otpevao ovako emotivnu pesmu", "Predivna balada", "Divna pesma, divan spot, divna poruka za ljude - da svako nađe svoje svetlo za kojim traga", "Najlepša a najprirodnija Zvezda Granda", "Bravo, Čolovići", "Svaka čast, konačno pesma priča, a ne mantra od dve tupe rečenice od kojih mozak zaboli", "Bravo, Rado, prelepa pesma i vas dvoje", samo su neki od brojnih pohvalnih komentara ispod spota na Jutjubu.

Zanimljivo je da je Rada pesmu snimila u produkciji "AS STUDIOTON" svog venčanog kuma Aleksandra Sofronijevića, koji je i autor aranžmana za ovu bajkovitu numeru, a kako ona zvuči i kako supružnici u spotu izgledaju kao mladenci, možete čuti i videti u nastavku.

Bonus video:

Kurir Kuma Rada Sarić