RODILA TRI ĆERKE, SAD ĆE POSTATI DVOSTRUKA BAKA, A IZGLEDA KAO BOMBA! Mama ove pevačice privlači pažnju gde god da se pojavi
Foto: Printscreen/Instagram

RODILA TRI ĆERKE, SAD ĆE POSTATI DVOSTRUKA BAKA, A IZGLEDA KAO BOMBA! Mama ove pevačice privlači pažnju gde god da se pojavi

Stars -

Pevačica Džejla Ramović nedavno je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj, zajedno sa sestrama, čestita majci rođendan. Usledili su komentari da izgledaju kao vršnjakinje, te da je teško pogoditi ko je od njih četiri majka.

Džejla Ramović
foto: Printskrin/Instagram

I zaista, nema sumnje da su tri sestre Ramović – Lejla, Šejla i Džejla lepotu nasledile od majke Edite, koja iako slavi rođendane koji počinju sa brojem 5, izgleda neuporedivo mlađe.

Edita Ramović imala je 21 godinu kada je rodila Šejlu, dve godine kasnije na svet je stigla Lejla, a potom i Džejla.

- Rodila sam troje dece i uvek sam se trudila da ustanem rano ujutru, da se sredim, pa kada one ustanu, da imam vremena za sve. Tu naviku sam nasledila od svoje mame. Šminka, odeća, štikle, sve to mora biti – rekla je jednom prilikom majka Džejle Ramović za magazin Azra.

Sa ćerkama je uvek negovala blizak odnos.

- Kad se Lejla rodila, Šejla mi je već bila drugarica. A kad se Džejla rodila, njih dve su već uveliko bile odrasle. Nikada se, ni kao deca, nisu ponašale neozbiljno. Dok su bile male, nisu tepale, nekako su odmah progovorile tečno, kao odrasli ljudi. I onda sam tako i razgovarala sa njima – ispričala je Edita.

Dve starije ćerke su se udale, Džejla je krenula svojim putem, a Edita sa suprugom i dalje živi i radi u Goraždu. Zaposlena je u privatnoj firmi, a diplomirala je u sferi menadžment ljudskih odnosa.

Ćerke su ispoštovale njenu najveću želju da steknu visoko obrazovanje, pa su sve tri upisale fakultet. Najmlađa se može pohvaliti i uspešnom muzičkom karijerom.

Pri pogledu na fotografije majke Džejle Ramović teško je poverovati da će uskoro postati baka, i to dvostruka.

Lepe vesti prva je podelila Šejla, a nedavno je to učinila i Lejla. Ona je otkrila da je, posle dve godine braka, u blagoslovenom stanju, kao i da će dobiti devojčicu.

Kurir/Story/Preneo: Ilija Lukić

Bonus video:

00:14

Džejla stigla da podrzi Henija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track