PLOČICE VERSAČE, LIFT, GARDEROBER OD 200.000 € ... Živi u suvom luksuzu, služe je 3 služavke, a za jednu stvar dala je 100.000 €
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

PLOČICE VERSAČE, LIFT, GARDEROBER OD 200.000 € ... Živi u suvom luksuzu, služe je 3 služavke, a za jednu stvar dala je 100.000 €

Stars -

Pevačica Dijana Janković, poznata i kao Didi J, 2013. godine udala se za dvadeset godina starijeg IT stručnjaka Danijela Rokvića.

Bračni par, koji u poslednje vreme malo vremena provode u Srbiji, živi na Vračaru u kući od 500 kvadratnih metara. Imaju tri kućne pomoćnice jer Dijanin garderober vredi kao pola kuće i potrebno ga je održavati.

- Haljina koju sam nosila na dodeli Gremi nagrada ima posebno mesto. Teško sam došla do nje, mislim da ću je uramiti, biće u staklu. Čuvaću je čitavog života jer mi je ta haljina jednostavno promenila život - rekla je tada pevačica koja nam je pokazala i bezbroj cipela na štiklu različitih brendova koje su koštale i po nekoliko desetina hiljada evra.

- Štikla je preko 30 centimetara i moja ćerka ih zato zove “Ledi Gaga". Na njihovoj kutiji je pisalo da su opasne po život i da oni ne odgovaraju ako slomite nogu ili nešto slično tome. To je stvarno pisalo. Mnoge svetske zvezde ih nose za slikanje i poziranje, ali nisu baš za hodanje. Jako sam oprezna u njima - rekla je jednom prilikom za Blic Jankovićeva.

Dijana u svojoj kolekciji ima "Hermesovu Birkin torbu" u orandž. Naime, za tu torbu, koja je jedna prodata za 100.000 dolara, postojala je lista čekanja čak šest godina.

Pevačica je otkrila na koje sve načine je privlačila pažnju javnosti.

- Bila sam jako uzbuđena i srećna što sam imala milion folovera, to je bilo baš onako za mene nešto veliko. Sećam se kad sam imala prvi 100 folovera, kada sam uzimala sve svoje cipele, stavljala ih u džakuzi i slikala se sa njima ne bih li privukla pažnju. Sve što sam radila radila sam planski da bih privukla pažnju svojih folovera i ostvarila veliki broj. To je jako bitno, da se trudite svaki dan, da se slikate, smišljate neke priče i tako dalje.

1 / 7 Foto: Pritnscreen

- Obožavam svaki detalj, volim televizor recimo jer u suštini kada sam kod kuće najviše volim da gledam serije i filmove. Ozvučenje je profesionalno i to mi je najbitnije jer na njemu volim da preslušam svoje buduće hitove - samouvereno naglašava.

Ovo je samo jedna u nizu nekretnina koju pevačica poseduje, ima još jednu nekretninu gde su pločice u njoj Versaće, dok ukućani gaze po tepihu, a sa plafona vise kristalni lusteri - 120 kvadrata čistog luksuza.

- Svuda je "Versaće" jer je to moj omiljeni brend.

Jahte, automobili...

Rokvići vole i luksuzne automobile i poseduju bogat vozni park - porše džip, BMW GT 5, "ford", kao i tri motora. Njen suprug joj je kupio i jahtu, koju je nazvao po njoj.

Bonus video:

05:05

Rođendanski intervju Didi Janković

Bonus video:

00:36

Didi Džej i ove godine urasila dom skupim novogodišnjim ukrasima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track