TEK ĆE SAD DA GUBE GLAVU ZA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ Marko Bijelić pokazao novo izdanje, napravio dar-mar jednom objavom (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram, Damir Dervisagic

TEK ĆE SAD DA GUBE GLAVU ZA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ Marko Bijelić pokazao novo izdanje, napravio dar-mar jednom objavom (FOTO)

Stars -

Marko Bijelić slovi za jednog od najpoželjnijih mladića na domaćoj javnoj sceni, a nakon što se nabildovao on je sada dodatno dao razlog pripadnicama nežnijeg pola da mu ostave salvu komentara na društvenim mrežama.

Naime, Marko je pustio bradu, a, sudeći prema reakcijama, devojke koje ga prate su oduševljene, dok se jedna našalila, citirajući film "Zona Zamfirova" - "A mustaći (arhaizam za brkove), a ženidba!".

Markovo novo izdanje se mnogima dopalo, pa komentara ima na pretek.

Marko Bjelić
foto: Printscreen

Podsetimo, jedan od njegovih poslednjih Instagram storija zaintrigirao je mnoge, a u istom je pisalo: - Izgubio sam život, izgubio sam ljubav, izgubio sam porodicu. Znaš, to je život, ne pobeđuješ stalno. To su pobede i gubici, tako da se vi borite sa udarcima... Uz ovo je tad kratko dodao: "Deca su ponosna na mene".

Dragana iz braka sa biznismenom Tonijem Bijelićem ima i ćerku Manuelu, a o naslednicima često priča javno.

- Oni uživaju, ponosni su na mamu, što je prirodno i normalno. Jako su pažljivi, šalju mi poruke, pitaju me da li sam se umorila. Ja im kažem: "Deco, šta vam je, pa znate svoju majku". Mama je stena. Nije sve uvek lagano, ali ja sam ponosna na sebe kako izdržavam - rekla je Dragana nedavno za "Premijeru".

kurir.rs/blic

Bonus video:

02:29

Dragana Mirković još jednom pokazala da je najveća zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track