ONE NEMAJU KOMPLEKSE: Ne bacaju novac na brendirane stvari, a znaju da kupuju i kod Kineza: Izgledaju kao milion $
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić, Nenad Kostić, Damir Dervišagić, Shutterstock

ONE NEMAJU KOMPLEKSE: Ne bacaju novac na brendirane stvari, a znaju da kupuju i kod Kineza: Izgledaju kao milion $

Stars -

Najveće muzičke zvezde u Srbiji priznale su da se oblače kod Kineza. Teodora Džehverović, Aleksandra Prijović, Lepa Brena, Anastasija Ražnatović i Rada Manojlović ne libe se da kupuju u kineskim prodavnicama i ne haju za negativne komentare i osuđivanje okoline.

Belgrade Music Week, Teodora Džehverović
foto: Damir Dervišagić

Džehva se nedavno našla na meti hejtera koji su joj zamerili što redovno pazari haljine, ali i materijale kod Kineza, od kojih joj majka Goca šije kostime za nastupe.

- Ne znam zašto je u današnje vreme sramota reći da kupuješ kod Kineza?! Mislim da haljina ne treba da se gleda po ceni, već po tome kako ti stoji i da li ti se dopada. Dešava se da mi stvari koje koštaju po 10.000 evra stoje katastrofa! Najbitnije mi je da izađem iz kuće u kombinaciji koja mi odlično stoji, bez obzira na cenu - objasnila je pop zvezda Teodora Džehverović.

Aleksandra Prijović, Osijek
foto: Jurica Cvitanić/Extra FM

Snaja i svekrva složne

Kineskim dućanima ne može da odoli ni trenutno najveća regionalna zvezda Aleksandra Prijović, koju publika često ima prilike da vidi u skupim kombinacijama koje mudro kombinuje s kineskim komadima.

- Imam stvari i od 100 dinara! Omiljene radnje su mi kineske, to znaju moji prijatelji. Kupovina kod Kineza me podseća na detinjstvo, kada su mi baka i deda kupovali tamo stvari i igračke, a ja i dan-danas znam satima da se zadržim kod njih. Duže budem u kineskoj radnji nego u "Dioru" - priznala je Prija, dok je i njena svekrva Lepa Brena u nekoliko navrata istakla da nije opterećena brendiranom odećom.

Lepa Brena, Senida
foto: Nebojša Babić

- Ne smeta mi kad kažu da se oblačim jeftino i kod Kineza - rekla je jednom prilikom pevačica za Informer.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Nije kao majka

Dok se Ceca Ražnatović trudi da bude brendirana od glave do pete, njena ćerka Anastasija je priznala da rado obilazi jeftine radnje.

- Nije me sramota da kupujem kod Kineza, tamo mogu da se pronađu super stvari. Zašto ne bih otišla i pogledala? Iskreno, često svratim u tu prodavnicu kada treba da kupim neke sitnice za kuću - objasnila je Cecina naslednica.

Rada Manojlović
foto: Kurir TV

Rada Manojlović je oduvek poznata kao pevačica koja ne prati modne trendove, već isključivo bira odevne kombinacije u kojima se oseća udobno i privlačno. Rada je priznala da joj sestra Maja haljine za nastupe nabavlja u jeftinim kineskim tržnim centrima.

- Maja mi kupuje stvari kod Kineza. Što da plaćamo haljinu po sto i više evra, a kod Kineza ima ista za dve hiljade dinara?! I ove od sto evra mi isto iskritikuju, a raspadnu mi se posle prvog pranja. Bolje mi je onda da kupujem kod Kineza - rekla je folkerka.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

06:00

STARS EP 371

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track