Kapiten srpske košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović godinama nosi titulu miljenika žena, a iako ne voli puno da govori o svojoj privatnosti, njegov ljubavni život oduvek je intrigirao javnost.

Ispunjenost na emotivnom planu za njega je važna, ali ne i presudna za sreću.

- Svakako da je bitno, ali ne dozvoljavam da me to poremeti. Šta da vam kažem, ne dam se. Toliko sam zaljubljen u košarku i toliko volim taj sport da trenutno ne razmišljam o ljubavi. Mislim da bi trebalo pustiti da nam se to desi i da za tim ne treba juriti - rekao je on u jednom intervjuu.

whatsapp-image-20240810-at-13.09.43-eba3c14e.jpg
Dado đilas 
foto: Dado Đilas

Na pitanje kako reaguje na udvaranje devojaka, kroz smeh je priznao:

- Iskreno, nije mi baš sasvim normalno.

Mediji su često povezivali Bogdanovića sa atraktivnim ženama.

Prema domaćim izvorima, košarkaš je donedavno bio u vezi sa američkom dizajnerkom i manekenkom Britani Netom, koja je bila prva pratilja na izboru za Mis Nju Džersija.

Njegova prva ljubav bila je Anja Škuletić, koja je sada u braku sa manekenom Dušanom Šušnjarom i ima ćerku.

Bogdanovićeva veza sa glumicom Jovanom Stojiljković, prema pisanju medija, završila se zbog razdvojenosti, jer je on živeo u Americi, a ona je gradila karijeru u Srbiji. Par je, navodno, upoznala Jelisaveta Orašanin, koja je udata za košarkaša Miloša Teodosića.

Još jedna poznata veza Bogdanovića bila je sa talentovanom teniserkom Olgom Danilović, ćerkom Predraga Saše Danilovića, a njihova romansa trajala je od 2018. do 2020. godine. Olga je sad u veoma srećnoj vezi sa golmanom i reprezentacem Slovenije Janom Oblakom.

Podsetimo, mediji ga odnedavno povezuju sa atraktivnom brinetom od koje se nije odvajao na proslavi koja je organizovana povodom uspeha srpskih sportista na Olimpijskim igrama u Parizu, gde su košarkaši osvojili bronzu. Kako su mediji pisali, u pitanju je izvesna Milica koja je po struci grafički dizajner.

bb.jpg
Dado đilas, Printskrin/Instagram 
foto: Dado Đilas, Printskrin/Instagram

Milica je veoma aktivna na društvenim mrežama, a na fotografijama se može videti da obožava modu i da voli da putuje.

kurir.rs/hello/telegraf

Bonus video:

Instagram/milicatodorovicofficial Bogdan Bogdanović u transu uz Milicu Todorović