ANASTASIJU OBOŽAVAJU DEVER I ZAOVA! Cela porodica Gudelj joj je velika podrška, a samo ova zgodna plavuša još nije na njenoj listi
Foto: Printscreen Instagram

ANASTASIJU OBOŽAVAJU DEVER I ZAOVA! Cela porodica Gudelj joj je velika podrška, a samo ova zgodna plavuša još nije na njenoj listi

Stars -

Fudbaler Nemanja Gudelj, suprug Anastasije Ražnatović, potiče iz sportski orijentisane porodice, a njegov otac Nebojša Gudelj je bio uspešan fudbaler i usmerio svo troje dece u tom pravcu. Brat Dragi se, takođe, bavio fudbalom, a sestra Valentina je aktivna teniserka.

Majka Olivera se posvetila deci i porodici, a svi su veoma bliski i uživaju u negovanju porodičnih tradicija. Takav je i njihov odnos prema široj familiji, pa se svi Gudelji "drže" zajedno i pružaju podršku kad god je to potrebno.

Mia Gudelj
foto: Instagram

Uzajamna bliskost je vidljiva i na društvenim mrežama, gde se prate i lajkuju jedni drugima slike. Tako je u žižu interesovanja javnosti došla i Mia Gudelj, prelepa plavuša za koju se pretpostavlja da je Nemanjina sestra od strica.

Ona se najviše druži sa Nemanjinom sestrom Vanjom, pa je snimala njen trening i objavila ga na Instagramu diveći se mladoj teniserki. Poznato je da su sada i Vanja i Anastasija u veoma srdačnim odnosima, ali Mia još nije zapratila Tasu, a ni Cecina ćerka ovu zgodnu plavušu.

1 / 7 Foto: Instagram

Mia živi u Španiji, baš kao i ostali Gudelji, a veoma voli da putuje pa mnogo njenih slika potiče iz najrazličitijih gradova Evrope.

Kurir.rs/Lepaisrećna

Bonus video:

00:02

Anastasija i Gudelj na letovanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track