OVO JE SESTRA BOJANE BAROVIĆ: Sonja nije manekenka, a njenu fotografiju gotovo nigde ne možete pronaći
Foto: Nemanja Nikolić

OVO JE SESTRA BOJANE BAROVIĆ: Sonja nije manekenka, a njenu fotografiju gotovo nigde ne možete pronaći

Stars -

Sestra Bojane Barović, Sonja, prava je enigma za javnost. Za razliku od nekadašnje manekenke koja je navikla na medijsku pažnju, popularnost je Sonjii potpuno strana.

Bojana Barović
foto: Dragana Udovičić

Iako je Bojana poslednjih nekoliko godina karijeru stavila po strani i potpuno se posvetila majčinstvu, nekada je samouvereno koračala modnim pistama, dok je Sonja sušta suprotnost, bar kada je reč o karakteru. Na prvi pogled sestra Bojane Barović dosta podseća na manekenku, ali je izabrala život daleko od medija, te njenu sliku gotovo da nigde ne možete pronaći.

Ipak, Bojana s vremena na vreme objavi poneku porodičnu fotografiju, te smo tako imali prilike da vidimo kako njena sestra izgleda.

Sonja i Bojana imaju sličnu frizuru, osmeh i crte lica, koje su nesumnjivo nasledile od mame koja im je pravila društvo.

Bojana Barović
foto: Printskrin/Instagram

Bojana je sa svojom sestrom veoma bliska, pa uživaju da slobodno vreme provode zajedno, posebno sa decom.

Supruga Nikole Rokvića jednom prilikom evocirala je uspomene kada je na Instagramu podelila sliku dve neodoljive devojčice uz šaljiv opis.

"Mala Sonja i mala Bojana. Možda fizički ne liče baš na mene i moju sestru, ali ponašanje je preslikano! Ova moja harambaša, vazda isprljana i musava, dok je druga čistunica i osetljivko koji hoće da se igra samo kada je sve po njenom.

"Preslikana priča od pre tridesetak godina... Nikad nisam imala glavnu Barbiku, uvek sam bila neka Skiperka ili Ken, jer u protivnom nema igre“, stajalo je uz fotografiju.

Kurir.rs/Gloria

Bonus video:

00:22

Nikola Rokvić stigao na proslavu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track