BAZEN OKRUŽEN PALMAMA Vesna Zmijanac je ćerki Nikoliji poklonila stan u Atini: Pogled na more je nestvaran
Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

BAZEN OKRUŽEN PALMAMA Vesna Zmijanac je ćerki Nikoliji poklonila stan u Atini: Pogled na more je nestvaran

Stars -

Vesna Zmijanac je novac od nastupa ulagala u nekretnine, pa pored luksuzne kuće i velikog imanja na Bukulji navodno ima i u Beogradu tri luksuzna stana na atraktivnim lokacijama.

Vesna Zmijanac
foto: Printscreen/ UNA/ youtube

Takođe, Vesna je pre nekoliko godina kupila i nekretninu u Atini. To je, zapravo, bio poklon za njenu ćerku Nikoliju Jovanović koja je studirala u Grčkoj.

Stan se nalazi u elitnom delu grada, a u okviru stambenog kompleksa postoji i bazen okružen palmama.

Prelep pogleda se pruža sa terase na more i svuda je zelenilo.

Budući da se luksuzna nekretnina nalazi na odličnom mestu, ne čudi što ona i Relja sa njihovom ćerkom tamo provode mnogo vremena.

Nikolija
foto: Printskrin/Instagram

Vesna i Nikolija dom su opremile prelepim stilskim nameštajem, enterijer je topao i stan udoban, a u prelepom vrtu imaju i bazen. Sa istančanim ukusom za detalje, u svakom kutku stana oseća se da su dve dame sa uživanjem osmislile koncept celog stana.

Folk pevačica Vesna Zmijanac (67) napravila je oazu mira na Bukulji gde sada provodi najviše vremena.

Pevačica na planini Bukulja ima prostranu kuću sa ogromnim dvorištem, a najviše se raduje kada joj dođu ćerka Nikolija, zet Relja i unuke.

Vesna je ranije za domaće medije rekla da najviše vremena provodi na Bukulji i da uživa na svom imanju i u prirodi na svežem vazduhu.

1 / 6 Foto: Printskrin/Instagram

- Uglavnom sam preko cele nedelje na Bukulji i tamo mi je divno u prirodi. Ogromna je to kuća koju posedujem, tako da i oko nje imam posla. Nije to baš idilično kao što deluje, treba dosta vremena da se oko svega poradi - rekla je ranije Vesna i dodala da joj baštenski poslovi nisu strani:

- Pored toga, šišam travnjake koji su ogromni, velike su to površine. Svašta imam od obaveza što moram na Bukulji da pozavršavam i što mi je bitno. Ništa to meni nije novo kada je rad oko imanja u pitanju, jer sam godinama navikla tako da funkcionišem.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

06:00

STARS EP 371

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track