OPA, OVOME SE NISTE NADALI! POZNATA FOLKERKA ULAZI U RIJALITI SA SINOM! Već je bila na Farmi, a za njenim naslednikom žene uzdišu
Foto: Shutterstock

iznenađenje

OPA, OVOME SE NISTE NADALI! POZNATA FOLKERKA ULAZI U RIJALITI SA SINOM! Već je bila na Farmi, a za njenim naslednikom žene uzdišu

Stars -

Rijaliti učesnici danas dolaze u zgradu "Pinka" kako bi potpisali ugovore za novu sezonu "Elite" i "Farme", a na iznenađenje mnogih pojavila se i Zlata Petrović.

Poznata folkerka je sa sinom Jovanom Pejićem ušla u zgradu na Dedinju, a kako se spekuliše, ona sa čelnicima pregovara da sa naslednikom uđe na "Farmu".

Zlata Petrović
foto: Damir Dervišagić

Zlata je i ranije učestvovala u rijaliti programu, te za nju ovo ne bi bilo novo iskustvo.

"Jovan je imao ženu koja sa njim spava"

Podsetimo, voditelj Zoran Pejić Peja bio je u braku sa folkerkom Zlatom Petrović sa kojom ima sina Jovana.

Zlata Petković, Jovan Pejić
foto: Nemanja Nikolić

Zoran je sada otkrio nepoznate detalje, a kako kaže, u to vreme je njihov odnos bio narušen jer je oboje ponela slava i novac, a njihov sin Jovan je najviše ispaštao zbog toga.

- Mi smo tog trenutka bili najlepši bračni par, bili smo jako uspešni. Narod nas je prihvatio i zavoleo, i nju i mene, išli smo na turneje... Mi smo se izgubili u toj slavi, Zlata i ja nismo loši ljudi, ali smo se izgubili u slavi, u tom novcu, zapostavili smo porodicu. Ja sam provodio vreme u kafanama, ona sa drugaricama, moj Jovan je imao kućnu pomoćnicu i ženu koja sa njim spava. Mi smo sve bili, samo nismo bili muž i žena, samo onda kada dođemo kući. Mi smo to sami upropastili, a pošto smo svesni da smo upropastili, hajde da onda budemo ljudi - rekao je Pejić.

kurir.rs/blic

Bonus video:

05:40

Zlata Petrović stigla na slavlje kod Slobe i Jelene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track