PEVAČ GO BEŽAO PO SNEGU OD OCA SVOJE DEVOJKE! Jurili ga psi, isekao se na bodljikavu žicu, pa na kraju bio primoran na ovo
Foto: Shutterstock

nezapamćena drama

PEVAČ GO BEŽAO PO SNEGU OD OCA SVOJE DEVOJKE! Jurili ga psi, isekao se na bodljikavu žicu, pa na kraju bio primoran na ovo

Stars -

Pevač Era Ojdanić važi za jednog od naših najvećih zavodnika sa javne scene, a svoje doživljaje sa lepšim polom vrlo rado prepričava.

Tako je i sada poznati folker ispričao kako je pobegao iz kuće devojke, koja je imala opasnog oca. Kako bi se spasao, on je go morao da iskoči kroz prozor i da po snegu trči do svog auta.

Era Ojdanić
foto: Kurir televizija

Međutim, to nije sve, usput su ga napali i psi, a pošto je ključ od auta ostavio u kući, pesnicom je morao da obije svoja kola.

- Nikada nisam bio sa ženama koje su u braku. Od žena u braku sam bežao kao đavo od krsta, ali jednom sam bio u šemi sa devojkom, čiji je otac bio opasan. Imao je uvek pištolj kod sebe. Bila je zima, ona je bila kod babe i dede. Deda i baba su zaspali još oko šest sati i ja se polako ušunjam u njenu toplu sobu. S vrata sam se skinuo, razgolitio se, a napolju zimska idila. Ona pripripremila pićence, ja se odomaćio i flašica po flašica dobrog vina, kad oko tri, četiri neko pred kapiju - ispričao je pevač, pa nastavio:

Era Ojdanić
foto: Kurir televizija

- Stiže auto pred kuću, a ono njen otac i on pravo u kuću. Kad sam ga video, ja šta ću, da li da idem u šifonjer, rekoh gde ću, naći će me. Ja otvorim prozor i onako golišav skočim kroz prozor, sreća bio sneg, nisam se povredio i tako počnem da bežim. Kako sam bežao napale me male džukele, srećom bio sam brži. Aj što bežim, nego što nisam video boljikavu žicu i grudima udarim. Puče ona žica, počnem da krvarim, ali sam nekako došao do moje "fiće", ali nisam imao ključeve, pa sam morao pesnicom da obijem - ispričao je Era za "Grand" i dodao da na estradi nema većeg švalera od njega.

Bonus video:

00:26

Era Ojdanić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track