PEVAČICA PROŠETALA CRVENIM TEPIHOM Evo koliko košta brutalna haljina u kojoj se Maja Berović pojavila na Sarajevo film festivalu
Foto: Nemanja Nikolić

PEVAČICA PROŠETALA CRVENIM TEPIHOM Evo koliko košta brutalna haljina u kojoj se Maja Berović pojavila na Sarajevo film festivalu

Stars -

Premijera filma "Megdan: Između vode i vatre" danas je oduševila publiku na jubilarnom 30. Sarajevo Film Festivalu, a sve oči bile su uprte u pevačicu Maju Berović.

Muzička zvezda, koja se okušala u glumačkim vodama, stigla je na premijeru sa suprugom Alenom i odmah privukla pažnju medija i fanova.

Maja Berović, koja u filmu igra jednu od uloga, blistala je na crvenom tepihu u elegantnoj haljini, a njen dolazak izazvao je pravo oduševljenje.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Pevačica je za ovu priliku odabrala izvanrednu srebrnu haljinu brenda Retrofete, poznatu kao KyreeKleid, čija cena iznosi 1.115 evra. Haljina je isticala njen glamur i sofisticiranost, savršeno upotpunivši njen dolazak na premijeru.

Nakon što je pozirala sa suprugom, pridružila se ostatku ekipe filma, uključujući Aleksu Balaševića, koji je bio u društvu supruge i kćerke.

Sarajevo Film Festival
foto: Nemanja Nikolić

Na jednoj od fotografija našli su se Maja Berović, Nina Seničar, i Vojin Ćetković, čime je dodatno uvećana pažnja i iščekivanje oko filma.

Film "Megdan", koji prati priču bivšeg vaterpoliste Petra, doneo je novu dimenziju balkanskog filma, a Maja Berović je svojim prisustvom i ulogom doprinela ovom spektaklu.

kurir.rs/telegraf.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track