"JEDNA 43, druga 47 GODINA, A NE ZNA SE KOJA VIŠE BLISTA" Jovana Joksimović i Jelena Rozga zajedno u provodu (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

"JEDNA 43, druga 47 GODINA, A NE ZNA SE KOJA VIŠE BLISTA" Jovana Joksimović i Jelena Rozga zajedno u provodu (FOTO)

Stars -

Pevač Željko Joksimović održao je spaktakularan koncert u Splitu, a u prvom redu je bila njegova supruga Jovana Joksimović, ali i koleginica Jelena Rozga.

Jovana i Jelena su tokom cele noći zajedno sa Tončijem Huljićem pevale najveće hitove Željka Joksimovića, a njih dve su svojim izgledom privlačile poglede prisutnih.

Željko Joksimović, Svetlana Ceca Ražnatović, Ceca Ražnatović
foto: Miloš Nadaždin

Jovana je bila u zelenom končanom kompletu koji je otkrivao stomak, dok je Jelena bila u beloj košulji.

Obe nisu skidale osmeh s lica, a ubrzo su usledili komentari na račun njihovog izgleda: "Jedna 47, druga 43 i ne zna se koja lepše izgleda. Bravo za prirodnost, lepotu, takvih je danas malo", "dve dame", "predivne"...

Jelena Rozga
foto: Printskrin/Instagram

Smršala 25 kilograma

Podsetimo, Jovana je nedavno otkrila da je nakon trudnoće uspela da smrša čak 25 kilograma.

- Jesam se ugojila u trudnoći, u prvoj 12-13 kilograma, a u drugoj 25. U drugoj sam baš bila velika, ali sam otekla, imala sam mnogo vode i ogroman stomak zbog blizanačke trudnoće. Imam sreće da imam tu konstituciju malo dečačke građe i trudim se u poslednjih nekoliko godina da pazim šta jedem, malo se opustim, pa se vratim, igram padel. Nekako, kad vidim da sad lako skliznem, odnosno kada vidiš da si skliznuo, a treba da se vratiš, disciplina - rekla je Jovana i otkrila šta joj je slaba tačka, prenosi Gloria.

Jovana Joksimović
foto: Printskrin/Instagram

-Imam problem sa sladoledom, kada dođe leto to je moja slaba tačka. Ne jedem ga uveče, a preko dana retko. Svakog dana moram da kupim dva kilograma sladoleda i pojedem to. To mi je baš slaba tačka - pojasnila je ona u emisiji „Ako progovorim”.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:11

Brena pohvalila noge Jovane Joksimović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track