"PREZADOVOLJNA SAM KAKO IZGLEDAM" Dijeta Tanje Savić uz pomoć koje je liniju dovela do savšenstva: Jedna namirnica je presudna
Foto: ATAImages

"PREZADOVOLJNA SAM KAKO IZGLEDAM" Dijeta Tanje Savić uz pomoć koje je liniju dovela do savšenstva: Jedna namirnica je presudna

Stars -

Dijeta Tanje Savić brzinom svetlosti postala je jedna od najtraženijih.

Pevačica je dugo kuburila sa viškom kilograma, ali je zahvaljujući ovom načinu ishrane dovela liniju do savršenstva, što je mnoge dame navelo da krenu Tanjinim stopama.

Tanja Savić
foto: Ata Images

Krenula sam na detoks i trebalo je da pijem samo sokiće od voća i povrća, ali nisam mogla da izdržim a da ne stavim ništa od hrane u usta.

- Ceđene sokove sam zadržala za doručak, a odlučila sam da uz to imam manje, lagane obroke. Jela sam salate, piletinu, ribu... Naravno, sve to bez hleba. To je presudno. Bukvalno sam prepolovila količinu hrane koju sam unosila i to mi je brzo donelo rezultate – ispričala je Tanja i otkrila da se kao i većina žena goji najviše u predelu stomaka:

- Čim nabacim koje kilo, odmah mi se poveća stomak i to me nervira. Konačno sam uspela da ga skinem! Sada nigde nemam višak.

proslava, proslava olimpijaca, Tanja Savić
foto: Nemanja Nikolić

Dijeta Tanje Savić bila je pravi spas kada se pevačica ugojila tokom karantina, o čemu je svojevremeno govorila.

DASH, dijeta, oće, povrće, riba, piletina
foto: Shutterstock

- Tada sam se baš bila ubucila, pošto nisam nastupala, već sam samo sedela kod kuće. Smetalo mi je što sam se ugojila, pogotovu kada bih se pogledala u ogledalo i videla da „kipi” na sve strane. Čim sam krenula da nastupam, smršala sam, a sada više nemam ni salo na stomaku.

Pevačica ne krije da je pravi gurman i da voli da pojede nešto što nije preporučljivo za vitku figuru.

- Mora čovek nekad sebi da da oduška. Dešava mi se da klopam baš pred nastup, a to nije baš pametno. Budu mi gladne oči, pa se prejedem i onda jedva pevam - rekla je Tanja za „Informer”.

Tanja Savić
foto: Printscreen/Instagram

- Baš sam se stesala u tom delu tela i prezadovoljna sam kako izgledam. Sklona sam gojenju, pa moram s vremena na vreme da regulišem ishranu, kako bih održavala vitku liniju – dodala je pevačica.

Kurir.rs/Gloria

Bonus video:

05:48

STARS EP 372

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track