INDI HOĆE NA EVROVIZIJU, ZORAN JOJ PIŠE PESMU! Ima velike poslovne planove: Želi pobedu i odlazak u Švajcarsku
Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

Opa, bato

INDI HOĆE NA EVROVIZIJU, ZORAN JOJ PIŠE PESMU! Ima velike poslovne planove: Želi pobedu i odlazak u Švajcarsku

Stars -

Indira Aradinović Indi sa svojim dečkomZoranom Marjanovićem ide na Evroviziju.

Pevačica i kompozitor, kojem se po drugi put sudi za ubistvo supruge Jelene Marjanović, spremaju pesmu za ovo takmičenje, koje će se u maju sledeće godine održati u Švajcarskoj.

Indi
foto: Printscreen Instagram

Kako smo saznali iz krugova bliskih paru, Indi je oduvek imala želju da svoju zemlju predstavlja na ovoj manifestaciji, a ukoliko sve bude kako je zamislila, partner će joj ispuniti tu želju.

Indi Aradinović, Zoran Marjanović
foto: Nemanja Nikolić

Pozvali smo Indi, koja je potvrdila naše saznanje.

- Nas dvoje svakako radimo na novom albumu, koji izlazi sledeće godine. Zoran ima nekoliko pesama koje bi mogle da prođu na Evrosongu. Trenutno većamo šta ćemo i kako ćemo. Videli smo da je konkurs raspisan. Ako se sve kockice slože, možda me vidite sledeće godine u Švajcarskoj. E sad, pre mnogo godina sam imala veoma lepo mišljenje o tom takmičenju, koje se promenilo. Bilo je zadovoljstvo za jednog pevača da se pojavi na ovakvom, svetski priznatom muzičkom šou-programu, ali poslednjih godina to nije slučaj, sve se nekako promenilo. Verujem da moje postojanje, karijera i ime zaslužuje takvu scenu, ali kada bi Zoran napravio pesmu približnu tom takmičenju, verujem da bi to pokidalo - sigurna je Indi.

Indi Aradinović, Zoran Marjanović
foto: Tamara Trajković, Dragan Kadić
00:12

Indi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track