FOLKER ZA SVADBU ISKEŠIRAO BOGATSTVO, A ONA GA PREVARILA SA PRIJATELJEM! O njihovom burnom odnosu i preljubi se i danas priča...
Foto: Printscreen/Instagram

šok

FOLKER ZA SVADBU ISKEŠIRAO BOGATSTVO, A ONA GA PREVARILA SA PRIJATELJEM! O njihovom burnom odnosu i preljubi se i danas priča...

Stars -

Razvod Darka Filipovića i Jasmine bio je jedna od glavnih tema javnosti, a pevač je optužio suprugu da ga je varala sa njegovim prijateljem.

Darko Filipović i Jasmina bili su u braku 12 godina, a njihovu gala svadbu i danas mnogi pamte.

Darko Filipović, Jasmina Filipović
foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

Kako se tada pisalo, pevač je za svoju dragu poručio venčanicu iz Skoplja, koju je dizajnirala poznata modna kreatorka iz Turske, gosti su pili skupocena vina iz insotranstva i odabrao najkvalitetniju hranu i pića za goste.

Tradicionalna svadba trajala je preko dvanaest sati, a gosti su se prvo okupili u Nišu ispred Jasminine kuće, a nakon toga par se zakleo na večnu ljubav i pred Bogom u prisustvu kumova i najbližih prijatelja. Veselje je upriličeno u jednom luksuznom restoranu gde se okupio veliki broj pripadnika estrade.

Među njima su bili Darko Lazić, Milica Todorović, Slavica Ćukteraš, Milan Dinčić Dinča i mnogi drugi. Nakon građanskog venčanja u restoranu i prvog mladenačkog plesa koji je sve prisutne ostavio bez daha, usledilo je pravo lumpovanje.

Darko Filipović
foto: Printscreen/Instagram

U jednom trenutku se čak i mlada popela na sto, a Darko nije žalio te je sve vreme kitio muziku. Nakon romantične prosidbe na Tajlandu i gala svadbenog veselja koje je obeležilo tu 2011. godinu, oni su se rastali zbog Jasminine prevare.

Darko Filipović
foto: Printskrin / You Tube

- Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote - rekao je Filipović svojevremeno.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:06

Darko Filipović na žurci u Grčkoj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track