"PROBALI SMO RAZNE TRAVKE I LEKOVE, OPADALA MI JE KOSA, A HORMONI..." Pevačica prolazila kroz pakao tokom borbe za potomstvo
Foto: Printscreen/ Instagram

"PROBALI SMO RAZNE TRAVKE I LEKOVE, OPADALA MI JE KOSA, A HORMONI..." Pevačica prolazila kroz pakao tokom borbe za potomstvo

Stars -

Nela Vidaković, pevačica posle duge borbe za potomstvo, pre šest godina dobila je ćerku, o čemu je sada progovorila na društvenim mrežama.

- Zahvaljujući vantelesnoj oplodnji dobili smo našu ćerku Anđeliju - piše u opisu Nelinog videa gde je pričala o svojoj borbi.

Inače, svoju tešku borbu opisala je do detalja:

- Probali smo razne travke, lekove, ovako onako, ali na kraju je jedino rešenje da se okreneš medicini - rekla je Nela koja je sada majka jedne devojčice.

- Ja sam hvala Bogu iz prve zatrudnela. Tačno sam znala da kada su mi ubacili te embrione, kako se već naziva, da sam u drugom stanju. Prosto sam osetila - rekla je pevačica, a onda otkrila i ružniju stranu vantelesne oplodnje:

-Opadala mi je kosa, pa onda hormoni. Pa onda se ugojiš, pa smršaš, ali sad kažem sve bih opet ponovo. Ja sam u jednom trenutku primala 16 infuzija. A pošto se plašim igle, muž mi je davao - rekla je Nela nedavno u jednoj emisiji.

Kurir/Blic - prenela Ana Sabotinovski

Bonus video:

07:57

MILICA PAVLOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR! Evo šta se desilo na slavlju OLIMPIJACA i skandalu sa Đanijem: Pevačica bez dlake na jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track